бля я просто незнаю що вже робити я просто всасую так що просто пздц ) сьогодні три рази проіграв топ сетами протів молодших я незнаю коли вже ця чудо хуєта закінчиться !
закінчив день -150 ) проігрував я 250 ) але іграв я 7 годинн нон стоп ну такоє взагалі ігрою трошки не задоволений міг набагато краще іграти але було дуже важко терпіти )) але нічого не зробиш така вона дисперсія )блін і ще одна пічяль я не стримався і скешував рейк обіцяю від завтра буду його зберігати і скидувати фотки після ігри але буду його зберігати до поїздки в італію )) і якщо я не витримаю скидую $10 той хто перший підпишеться під постом ))на старзи скидую гроші )
та збирав 4 дня ) назбирав 130євро це моя слабість я ніяк неможу назбирати рейк ) а саме хороше що там його можна збирати так як фпп на старзах ) але моя слабість його завжди кешувати ) кстаті якшо не втримаюсь до 24числа то вітаю ти виграєш 10 доларів ) на старзи )
і так напевно на сьогодні закінчив +100 ну непоганий результат але хочу вижимати більше ) іграв багато сьогодні ну такоє подивимся що буде завтра ) РЕЙК 12.50
і так закінчив першу сесію )+90 що досить не погано але я такі коіни вигравав ) що просто ппц ) ну вопшем відихаю 2годинни іду щось почитаю ) і гоу гоу гоу ) друга сесія )
і так мені треба 25 бай инив на пло50 до 24 числа ) за 17 днів мені треба плюсувати по 1.5 бай ина в середньому завтра начинаю міні марафон ))) і це все без рейку )
і так плани змінились і запускав 3 сесію ) яка була просто дико дисперсійна ) за 20 хв туди сюди по 5 стеків жесть кароче )) ну нічого її я закінчив +1 бай ин ) Загальний результат за день +140
сесію починав +1 бай ин там мені просто подарували думаю вот зараз я вас всіх тут натяну і буквально 30хв проходить)) що я вже думав закатайте мене щоб я вже не іграв на вашому тупому румі )просто був -6 стеків ) два стеки я би сказав подарував ) ну ладно що я про погане сесію закінчив +1 євро мелочь но приятно ))
і так сьогодні закінчив +60 ) сидів читав книжку )відкрив столи HU і до мене підсів прикольний фіш) і відав 50 євро і пішов )
роздача теж весела на чому люди відаються )
Hero $55 FISH $45 Hero Hero raise $1.5 Fish call Flop(pot $3 Fish check Hero Bet $1.25 fish raise - $5 ) Hero raise $10 fish bet pot all in ) Fish hand )
дивився матч бразилії ) це просто лол як можна було взагалі було попасти в цей півфінал ) і щей так зіграти ну вопшем Brazzzeeersss))) от це зробили німці з бразилією)
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.