Piraniaua @ 6.2.2015
Банки з іноземним капіталом юридично відокремленні підрозділи і їх "мами і тати" не несуть за них фін.відповідальності..... Просто до цього вони (іноземці) уходили з ринку більш менш цивілізовано (не за рахунок клієнтів), а там де є у власниках "наші" люди банк "уходить" за рахунок клієнтів... Фінанси-Жеваго, Надра-Фірташ цей список безкінечний але НБУ для того існує, щоб вчасно зупиняти ті банки власники яких вирішили "спригнути" за рахунок клієнтів. І те що зараз НБУ почав чистити ринок це гарний сигнал для всіх
Что то поздновато НБУ начал чистить рынок, в Дельте уже более полугода депо забрать огромная проблема (я уже не говорю про то что последние недели нужно выстоять очередь чтоб 100 грн с карты получить), то же было в ВиЕйБи, ФиК, Надра и т.д.
Я вот не понимаю, если они такие чистельщики, чего они тянут с Дельтой, наверное за откат дают возможность Лагуну вывести побольше деньжат, как и Бахматюку с ВАБа в своё время?
А для ФОПа напечатают деньжат чтоб отдавать людям по курсу 14-17.99 за бакс при реальном в 24 грн
"тимчасово безробітний", дай все, в мене друг так їздить на всякі серії і ніразу не придиралися.