Vinni121, Не можу відредагувати той пост, бо минула година з моменту публікації. Тому кидаю оригінал тут:
Україномовний варіант місячного звіту:
Таки вирішив написати ... пост буде довгим (мабуть) і не тільки про покер. Пишу його більше для себе, щоб поглянути на те, що сталося зі сторони. Власне цей місяць почався для мене ще 27 червня, оскільки саме в той день я отримав диплом про завершення вищої освіти і мені присвоїли ступінь бакалавра. Після цього я по суті був вільний і єдине, що мені залишалося-катати. Ну і звісно магістратура, я таки вирішив продовжити навчання, тому мене чекали екзамени…знову. Але про них можна було не думати до середини місяця. Спочатку я на 10 днів опиняюся в порожній квартирі мого дядька, який поїхав з дружиною на море. Оскільки тягати за собою здоровенну панель на 24 дюйми було непрактично, я був змушений грати на 15 екрані ноутбука, який до всього не відрізняється якісною кольоропередачею. Але хрін з ним, добре що й такий є. Загалом катав я каскадом 24+ столи. Як виявилося це дуже зручно, я не бачу, як мене переїжають, повністю зосереджений на активному вікні і по суті єдиною проблемою тоді була необхідність контролювати кількість столів, бо на той момент в мене не було програми для авто реєстрації. Результати за період від 27.06 до 9.07:
Після такого старту моя самооцінка трохи піднялася, з’явилася впевненість у грі, загалом хоч я і розумів, що в мене ап, але гадав, що і сам я граю непогано. Але після 10 числа потрібно було шукати нове житло, дядько повернувся, а оскільки вечорами він дома, то катати в його квартирі я б не зміг. На допомогу прийшов друг, який погодився здати мені кімнату в його двокімнатній квартирі. Цей переїзд потягнув за собою певні фінансові витрати на стіл і крісло. Звісно можна було б обійтися без цього, Але тоді я ризикував отримати радикуліт за кілька місяців.Створивши всі умови для катки, і забравши нарешті монітор я знову беруся катати бо час піджимає, а дистанція потрібна. Основною метою звісно був статус платина, хоча це було більше заради зірочок, Але по факту це був непоганий спосіб поставити собі необхідний мінімум турнірів за місяць. Але тут в моїй грі щось наче зламалося. Мене почало кидати туди-сюди, і хоча я тим не сильно переймався, варто було задуматися. Ось результати після 10.07 і до кінця місяця:
Особливо паскудним став останній тиждень, коли до цілі залишалося як рукою подати. Я вже викладав цей графік, Але скину його ще раз, разом з репортами, для цілісності картини:
Якщо скласти це все до купи, то вийде ось такий результат за місяць:
Щось тут не так, подумав я… Життя моє розділилося на "до" і "після", і ці частини кардинально відрізнялися. Трохи заспокоївшись я включив логіку, і став аналізувати, що ж сталося.
По факту майже нічого не змінилося. Я грав ту саму кількість столів, в повній концентрації, в мене був достатній БР, щоб не переживати про можливі стріки в 50БІ, в мене був дах над головою, і їжа в холодильнику. В мене було хороше робоче місце, всі необхідні девайси та хороший інтернет.Але чомусь саме після переїзду все пішло шкереберть. Вчора я показав графіки "до" і "після" своєму другу. Він жартома кинув фразу:
-Ти мабуть сидиш не по фен шуй.
І тут мене просто осяйнуло… невелика ремарка: кілька років тому я проходив курс фен шуй у відомого спеціаліста, якого навчав сам майстер фен шуй в китаї. Так от, згадавши соту частину отриманих знань до мене дійшло, що я мало того що сиджу не по фен шуй, я сиджу абсолютно проти всіх правил фен шуй. Тому першим ділом я переставлю свій стіл так, щоб він стояв ПРАВИЛЬНО. Звісно наївно думати, що це моментально змінить мою гру, тому будуть прийняті й інші міри:
-зменшено кількість столів на 20%, -встановлено режим гри та розклад вихідних, -в розклад буде додано розбір рук, -відновлено заняття спортом.
Про останні два пункти детальніше:
В минулому місяці, коли мене сильно стрікануло по факту, коли ЕВ йшло вгору я перестав грати і дуже багато розбирав гру в калькуляторі. Тому на початку місяця я думав, що просто пожинаю плоди своєї роботи. Відповідно до кінця місяця я в калькулятор так і не заходив, хоча мабуть абсурдно думати, що це кардинально змінило б ситуацію. Ну і друга проблема, те що я закинув заняття спортом. Раніше я регулярно відвідував турнік, і досягнув значних успіхів відносно стартових результатів. На свій сором за весь липень на турніку я був лише раз, далі так не може продовжуватися.
Гадаю, в основному це все, що я хотів написати. До кінця тижня беру відпустку, в понеділок знову починаю грати. По кількості гри цілі ставити не буду, хоча в будь-якому випадку збираюся підтвердити статус.
Ото буває інколи така хірня, що все починається добре, а потім ти просто хребтом відчуваєш, що зараз щось буде. Абсолютно мирна розмова в інтернеті, і я блін знав, що зараз почнеться. бляха знав навіть, що саме я почую, і мабуть до мене доходило, що я не хочу цього чути, але ж ні, не звернув в сторону, так залишився в темі. І курва, НАХУЙ БУЛО ТАК РОБИТИ??? Чому я не вірю власній чуйці? Ну пофіг на покер, коли я знаю, що в нього тузи, але не можу не запушити свої королі чи дами. Але тут... Сука я зараз в такому дикому тільті, що мабуть варто порадіти, що я не з тих лудоманів, які при найменших проблемах зриваються і лізуть в ПЛО200, чи СНГ за 500. Бля, я хочу рознести нахуй свою (бля та вона не моя) квартиру розтовкти свій монітор і потім це все підпалити... хочеться знищити себе фізично і морально, зникнути з цього світу і більше ніколи її не бачити...
не читайте це пацани, я просто трохи неадекватний зараз, і мусив кудись це вилити. просто більше ні з ким поділитися.
якби ти написав на суахiлi, я би все так же не розумiв би, про що то воно було написано. Познайомився з дiвчиною в iнетi, а вона виявилась трансом чи з полiцi1 нравiв? Той же початок, а потiм затронули полiтику?
lancer555, Та я не знаю суахілі. По факту, я просто не міг нормально все написати...та не дуже й хотів. Знаєш інколи таке буває, що стається якась фігня, і просто в тебе нестримне бажання вилаятися на весь світ. Коли лють і розчарування такі сильні, що не можеш двох слів зв"язати. Коли ти метаєшся по квартирі, і не знаєш, чи хочеш там все рознести, чи вистрибнути з вікна. Отаке було зі мною вчора. Мені треба було це кудись вилити, бо було відчуття, що якщо я це триматиму в собі, то просто вибухну. Тому написав на форумі, зрештою, де ще писати, як не у власному щоденнику. Але розуміючи, що це нафіг нікому не потрібно заховав під спойлер...
lancer555 @ 9.8.2013 для таких випадкiв є ще роздiл "Поговорим за жизнь"
shit happens
та що мені той розділ, як я не хочу про це говорити...тобто я навіть не знаю, чого я хочу. Я ніколи і нікому в житті не довіряв, всі рішення приймав сам, хай я краще десь помилятимусь, але і відповідальність буду нести за власні вчинки. Тому розповісти те, про що ніхто і не здогадується широкому загалу...оце вже ні...
fanoed @ 10.8.2013 ты всегда злишься на украинском )
Нет. Я думаю и говорю на украинском языке везде и всегда. Здесь пишу русском только потому, что это форум на домене .ru А когда я был зол, то как-то не подумал о том, что нужно перевести, а просто излил то, что меня мучило.
Jonny_Rixter, два вопроса: когда вылетаю в первой руке, хм просто не считает этот турнир, возможно ли поправить и второй, как в ХМ настроить эту фигню по блайдах, +/-, как в 129 посте
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
в конце поста под спойлером.
Как ни странно, гуггл транслэйт очень хорошо справился со своей задачей. И не заметно даже юзание переводчика )