ну навіть незнаю це воно так з висоти здається а насправді мені здається там навіть нема 150 тисяч чоловік )тут скучновато ))люди працюють або дома )і їхні традиції з їжею це вапше жесть )
і так я вернувся з Венеції і Мілану ) Венецію я вам не раджу їхати мені вона абсолютно не сподобалась якісь лабіринти весь час вода ) неможна ніяк на машині проїхати взагалі це не комфортно ну коло їхньою знаметої церкви можна пірнути у ринок (базар) і там можна просто загубитись це подекуди здавалось мені без шансів вийти звідти ) далі що з приємного я там побачив це було як пара подружня жінка у весільному платті і чоловік фоткались на мості де купа туристів було приємно перекинутись зним декількома словами і почути рідну мову і зрозуміти що світ настіки маленький ) МІЛАН справив на мене цікаве враження спочатку коли я тіки заїхав в Італію в Мілан (а тобто околицю Мілана там було настіки брудно ну просто жах) а коли ми попали в центр Мілану це було вау ) круто я в друге побував на найдорожчі вулиці у світі ну такоє .Кстаті в Мілані побачив найбільше гарних дівчат ніж до того бачив у 3 містах) одна навіть зі мною познайомилась сама підійшла це було доволі цікаво ми якось пробували на англійські і мовою жестів було весело ну і потім я мав іти на тому наше знайомство закінчилось ) але це все таки приємні враження ) вопшем такоє
це тіки почалась моя поїздка ) от такі коротесенькі вулички у венеції тіки гондоли поміщаються які ахуєно дорогі ) іду ставати в чергу шоб попасти в храм ) мінімальна черга в храм ) я незнаю що це за споруда і хто її будував але вона класно виглядала звернув увагу під час того коли стояв у черзі )) вхід в храм я його багато фоткав тому що це дуже велика гордість Венеції а це вже вихід. Середину храму неможна фоткати хоча вона дуже гарна всюди ходять охоронці практично води не дозволяють випити а це я сфоткав вид з виходу фоткою його не передати ) по правій стороні зразу як на мене був цікавий годинник ) от такі тоненькі вулички екскурсії на гондолах ) кстаті коштує 80 євро на 1год ) вбільшості там одні китайці але російських туристів теж дуже багато а це ви бачите перед собою їхні маршрутки в яку влізає мені здається десь до 80 людей отак от машинами вони практично не користуються ) дивне доволі місто я би ніколи не хотів там житти воно справило на мене негативне враження хоча на вкус і цвет ) а це я побував на фабриці у Венеції на які виготовляють скло і дзеркало потім скину відео що цей чувак(в сірій футболці ) витворив за 1 хвилину ) хоча я не люблю таких залізних цяцьок але це бло гріх не сфоткати ) а тут знову мене якогось хера сфоткали заду шо за пічяль кстаті я тут якраз дивився як таксі на воді працює )) лол це так весело мені здається що тут цим тіки і заробляти можна
нерозумію чому фотки грузив по черзі ) годинник і корабиль але бля де на фотках нема коментарів загрузились в кінці ) другий раз загружу фоток і буду пояснювати шо до чого) а так пока все вибрав не найкращі фото мені так здається але це вже у львові до роблю фотозвіті і все скину )
і так вот силка на відео http://vk.com/video1927498_169682222 це вконтакті моя сторінка такшо не парьтесь там вірусів нема ) просто сюди воно чогось не грузиться і вибачайте за якість відео я казав що я не про))
передивився відео і думаю треба навчитись знімати а то якась пічяль ну вопшем відео не передати те як він скоро це зробив ) а така вазочка попільничка там коштує 400євро
довго сюди не відписував сьогодні остання ніч перед поїздкою додому ) збираюсь помалу вже дома зроблю більш менш нормальний звіт по Італії)плюси мінуси)
misakm, кстаті сьогодні виїжаю ) за ігрою я скучив але якшо чесно так нехочеться звідси їхати)ну нічого . В понеділок думаю замучу якийсь міні марафон до кінця серпня )
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.