1 13 14 15
  • Хорошая работа в боинге и тесты интересные*
    wYcRnShOpGw.jpg
    Ответить Цитировать
    200/208
    + 1
  • Так як мій психіатр психолог Світлана зможе прийняти мене аж у четвер, я залишу цю пасту тут.

"Залупа орла без прорізі"

У мами є пес. Він активний і життєрадісний лабрадор, шукач пригод і преколів-недоїдків на вулиці. Декілька днів тому йому виповнилось 2 роки.
    Вчорашній деньок видався форс мажорним і наповненим купи невипадкових збігів, лишніми і черговими доказами того, що життя це гівно, але не все гівно - гівно по своїй суті.

Ми пішли вигулюватись на місцеве озеро, через дачний массив.
    Так, як погода уже фактично літня - дачники почали займатися своїми дейлі квестами. Наповнили життям, переважно мертвий на протязі року, дачний райончик. Життям і гівном, бо всі люди сруть, а хто каже, шо не сре той сре більше за всіх. А так як гівно не золото, а золото не гівно (спірне твердження) його не зустріти по дорозі і не зїсти, псу, по кличці Філ, було дуже важко, бо він же пес, лабрадор, гурман який не брезгує нічим що хоч якось нагадує вкусняху. Не дійшовши до озера, я вже відчув цей знайомий запах процесу жизні, який пробивався від пса. Зрозумів, так, Макс ти знову проїбався, пес знову наївся і в цьому твій косяк, бо це треба контролити і фукати фукати на нещасну тварину, заложника незрозумілого задуму природи.

Перша година вдома пройшла по дефолту, нормально. А далі почалось, пса почало рвати, ясне діло шо рвати гівном, картина не з приємних, якшо ви не відбитий повністю неадекват, який все життя прожив в підвалі. Рвало гівном і трусило, як останнього нарка, якому замість ески продали побілку зі шкільної стіни і він пустив собі по вені троха совєстського вапна. Було страшно і гидко, більше страшно - бо він гуляв зі мною останній раз і це по всім поняттям мій косяк.

Мама, має полупрофесійні навички лікаря, медсестра, лікар-полупокер я би сказав. Вона колола пса в холку дімідролом, визвонювала знайомих ветеринарів і кожен гуторив різні поради, одна річ була спільна - їхати в клініку. Друг товариш гугл тоже був за клініку. Одна мама, а вона офіційно є хазяйкою і вся відповідальність на ній, лупила лінію чек чек чек в споті в якому треба було пиздячити інста овербет донк олл ін - "Почекай я йому вколола може зараз попустить, він просто зїв забагато гівна". Реально, зараз я слухаю, як хімікат під кодовим поганялом КРІТ прочищає забиту к хуям каналізацію, гівно бореться і бурлить, воно хоче жити.

І так у нас на вході - пес, який ледве стоїть на ногах, блює з періодичністю гівном дачників, з тремором-судорогами такими, шо я уже переставав вірити в то шо він виживе після такого тріпу. 40хв я терпів і слухав оце "давай почекаєм". Вистачить. Берем відповідальність на себе, ігноруєм цей брєд про чекати, ми ж чекаєм і дивимся як він здихає, визиваєм таксу, виносим всі бакси і гривні з дому - летимо в обласний центр, бо тут нема і не буде нічого нормального.

Клініка. Черга, благо мамині полупокерні полулікарські методити хелпанули і троха відпустили судороги і пес уже не блює і навіть ходить на своїх чотирьох. Аналізи, обстеження, узд, тирипири, капельниця.
    Пес виживе.
    - Причина в гівні?
    - Ні, ви уже другий клієнт-пацієнт за два дні, з вашого Богом забутого провінційного містечка, з отруєнням. Всі симптоми вказують на отруту.
    Вашого пса траванули злі недобрі люде, швидче всього він зїв якусь вкусняху в якій були таблетки, якими травлять, шось там від туберкульозу для людей - а чотори-лапим швидка болюча смерть. Вони моментально вбивають печінку і собаки мруть як мухи за декілька годин. Йому нереально повезло, шо він виблював все шо було і отрута не встигла всмоктатись повністю в кишечник. Нереальний лак.....

Гівно врятувало життя псу, не наївся би гівна - отрута яку зїв десь раніше встигла б повністю всмоктатись, не мав би чим блювати і в результаті це було б ггвп для собакена, а для мене ше одна причина для продовження затяжної депресії з нахилами до агресивного суіциду.
    Дачники, які какають попри дорогу, врятували пса. Дякую Ісусу, Аллаху, Будді, великому Рандому, не завжди зрозумілим задумам природи. Слава гіменцю.
    І велике людське протяжне, як вічність, ДЯКУЮ грамотному ветеринару, ти реально БОГ бо даєш життя. Дякую таксисту, який не сильно бикував і ввійшов в положення ситуації, через те шо маман розлила водичку в салоні, а пес лишив кілограм шерсті на сидіннях. Тепер ти мій бро, і я буду користуватись тільки твоїми послугами таксі, дякую за те шо навіть позвонив 12 годин опісля і поцікавився, як пес.

Я проаналізував за цю ніч всю нашу прогулянку, постарався і згадав всі моменти де ми зупинялись і де Філіп шось находив. Шерлок працював на повну катушку, лишилось тільки перевірити і добути факти причесності, одної парочки уродів. Я знаю, шо ти, чорноволосо сучко, з великими красивими очима боїшся до усрачки собак, і я здивувався шо ти проявила нелогічну ініціативу, коли поклацувала і прицикувала шоб привернути увагу пса. Але ти не поняшилась і навіть обісцялась погладити пьосіка, лиш одним пальчиком, як сикля, доторкнулась до хвоста мого лабчика. Я бачив, шо саме там він шось зжирав в траві біля вас, я знаю шо біля школи люблять травити бродяг. Я відчув, шо тут шось неладне, але не надав тоді належної уваги, бо звик шо люди умиляються і няшаться коли бачать цей 40ка кілограмовий кусочок позитиву. Ви будете першими в списку на чек. Згною без шансів. Ми викарапакались з цьої ситуації, ми живем і будем жити далі. А вам пізда. Клянусь Аллахом, Ісус свідок.

Він спить, а сниться йому не серіл LOST, а ваші кончини.
    VrwQgxvIKlK9j2.png
    Ответить Цитировать
    201/208
    + 0
  • VikramAditya @ 24.4.2018
    Я проаналізував за цю ніч всю нашу прогулянку, постарався і згадав всі моменти де ми зупинялись і де Філіп шось находив. Шерлок працював на повну катушку, лишилось тільки перевірити і добути факти причесності, одної парочки уродів. Я знаю, шо ти, чорноволосо сучко, з великими красивими очима боїшся до усрачки собак, і я здивувався шо ти проявила нелогічну ініціативу, коли поклацувала і прицикувала шоб привернути увагу пса. Але ти не поняшилась і навіть обісцялась погладити пьосіка, лиш одним пальчиком, як сикля, доторкнулась до хвоста мого лабчика. Я бачив, шо саме там він шось зжирав в траві біля вас, я знаю шо біля школи люблять травити бродяг. Я відчув, шо тут шось неладне, але не надав тоді належної уваги, бо звик шо люди умиляються і няшаться коли бачать цей 40ка кілограмовий кусочок позитиву. Ви будете першими в списку на чек. Згною без шансів. Ми викарапакались з цьої ситуації, ми живем і будем жити далі. А вам пізда. Клянусь Аллахом, Ісус свідок.

missread, буває

витратив цілий день на збір інформації, обійшов близько 30 аптек по всьому місту і так

в 5хв від моєї домівки 22 числа бабуля божий одуванчик купляла Ізоназід (препарат яким траванули мого собакена, чому продали без рецепту - риторика), при чому вона прямо сказала шо буде травити свою собаку (типу вона невиліковна і не хоче мучити, хоча від цих таблів пес вмирає за декілька годин в страшних муках, так як він повністю і дуже швидко руйнує печінку)
    і в той же день в цю ж клініку з нашого міста їхав інакший пес з цим же симптомом, але не доїхав і помер по дорозі

і так у мене співпадіння - по датам, по місцю проживання і ше одна невинна жертва з летальним кінцем. Такі співпадіння просто нереальні для міста з населенням в 70к. Все складується в логічну лінію.

в тихому омуті - чорти водяться і на днях я осушу цей омут, а чорта спалю
    БАБУЛЯ, ТОБІ ПОТКА. Я ТЕБЕ ЗГОНОЮ І НЕ ПОДИВЛЮСЬ, ШО ТИ СТАРА МРАЗЬ.
    Ответить Цитировать
    202/208
    + 0
  • 6fe8627886.png

NA FART
    Ответить Цитировать
    203/208
    + 2
  • TRACK OF THE DAY
    Ответить Цитировать
    204/208
    + 0
  • d24e41b460.png

wrong reads
    bad seats
    hate this shits
    Ответить Цитировать
    205/208
    + 1
  • MALO
    1d8e358866.png
    Ответить Цитировать
    206/208
    + 1
  • когда перестал употреблять вещества

8513f2b254.png
    Ответить Цитировать
    207/208
    + 0
  • "В капле отражается море"

(2,500/5,000 blinds, 600 ante) No Limit Hold'em Tournament, 8 Players
    Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: 118,309 (23.7 bb)
    BB: 69,408 (13.9 bb)
    UTG+2: 80,324 (16.1 bb)
    MP1: 249,005 (49.8 bb)
    MP2: 297,354 (59.5 bb)
    MP3: 91,478 (18.3 bb)
    Hero (CO): 130,582 (26.1 bb)
    BTN: 44,093 (8.8 bb)

Preflop: Hero is CO with
    4 folds, Hero raises to 10,500, BTN folds, SB raises to 32,500, BB folds, Hero raises to 129,982 and is all-in, SB calls 85,209 and is all-in

Flop: (245,218) (2 players, 2 are all-in)
    Turn: (245,218) (2 players, 2 are all-in)
    River: (245,218) (2 players, 2 are all-in)

Results: 245,218 pot
    Final Board:
    SB showed and won 245,218 (126,909 net)
    Hero showed and lost (-118,309 net)

14024952736174.jpg
    Ответить Цитировать
    208/208
    + 0
1 13 14 15
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.