Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

233
Статистика
Статистика
233
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-4080
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    509,195
  • Подписок
    233
  • Карма автора
    +1,680
1 14 15 16 17 145
  • сьогодні в місті стартує непоганий оффлайн турнір, як для рівня міста. 77К гарантія, 2 вступних дня, блайнди 30 + хвилин.
    Хороша атмосфера клубу та живого покеру, те що потрібно в кінці тяжкого місяця

Рос.
    Сегодня в городе стартует неплохой оффлайн турнир, как для уровня города. 77к гарантия, 2 вступных дня, блайнды 30+ минут.
    Хорошая атмосфера клуба и живого покера, то что нужно в конце тяжкого месяца
    Ответить Цитировать
    20/844
    + 0
  • День 1А завершив чіп-лідером. Стек 2,6 середніх або приблизно 160бб.
    Завтра день 1Б. Стеки цих днів сумуються, тому не бачу причин не грати і завтра.

Щодо гри. То зрозуміло, що роздавало мені добре, але і сам я грав не гірше. Помилки звичайно були, але в кого їх немає. Роздач, так то особливо, немає про яких розповісти. Єдина цікава це де я в СРП 3вей банку викинув на МП ДД на 954с флопі.
    УТГ лімп
    Хиро рейз х4
    БУ колл
    УТГ колл

Флоп 9п5п4ч
    Утг бет 1\3
    Хиро х3 рейз
    БУ колл
    УТГ пуш
    Хиро фолд.
    БУ колл.

УТГ - 99, БУ - ВВ.

легкій пас. але це найціквіше що було. В цілому оффлайн така няша. Море веселухі. Поле лузове префлоп, нітово-пасивне постфлоп, особливо на високих блайндах.

На цьому поки що все, сподіваюсь завтрашній, хоча вже сьогоднішній, день буде не гірше!
    Ответить Цитировать
    21/844
    + 7
  • Вчора накатав на тренажері 175ккал. Сьогодні зробив контрольне зважування. Трохи більше ніж за тиждень скинув 2.5кг. Це ще не сідав на дієту. Але я знаю, що перші кг скидаються значно легше. Найбільша веселуха буде потім.
    Вчора грав майже на своєму рівні, близько до А-гри. Але зробив два паскудних місскліка і було ще парочку помилок, тому все ж поставлю собі рівень Б-гра. Радує те, що поступово я повертаю собі рівень гри. Хотілось б швидше.
    Вчора витратив майже весь день заради собаки. Тепер в мене є свій Блек мембер. 5 місячний чорний німець.
    На рахунок дисциплінарного марафону. Я з початку року перестав писати щоденні плани і просто плив за течією. Дійшло до того, що зараз деякі дні я граю взагалі одну годину. А враховуючи, що я граю 1-2 стола, то це взагалі жах. З іншого боку, я знаю поради психологів, що різко стрибати з місця в кар'єр - небезпечно. В моєму випадку ризиків ще більше. Тому буду поступово - далі побачимо. Поставлю собі мінімальні цілі, які мають бути виконані на протязі тижня мінімум 5 днів. Для блога це 1к рук 150ккал на тренажері і 30 хвилин теорії Ну і ще декілька цілей залишаться за кадром. Це такі як - виховання собаки, робота в саду ітп. Якщо буде щось цікаве з цих цілей, буду озвучувати. Головна ціль - треба себе якось дисциплінувати.
    Сообщение отредактировал paukkp - 28.3.2014, 15:50
    Ответить Цитировать
    27/215
    + 1
  • Дієта не є гарно для довгострокового похудіння. Майже кожна дієта має еффект йо-йо, коли вертаеєшся до звичного раціону масса повернется і стане ще більшою, адже загальний метаболізм організму буде нижче чим перед.
    Набагато краще нормалізувати сбалансоване харчування http://vitafree.ru/zdorovoe-pitanie/186-sbalansirovanoe-pitaniye

+дуже цікаве відео. Після нього починаєш задумуватися чи правильно взагалі розставленні пріорітети в харчуванні/тренування
    Ответить Цитировать
    3/43
    + 1
  • For2nArtem @ 28.3.2014
    Дієта не є гарно для довгострокового похудіння. Майже кожна дієта має еффект йо-йо, коли вертаеєшся до звичного раціону масса повернется і стане ще більшою, адже загальний метаболізм організму буде нижче чим перед.
    Набагато краще нормалізувати сбалансоване харчування

В мене "дієта" це не дієта з глянцевих журналів і взагалі дієтою може назватись лиш умовно. Це виключно моє, перевірене =) Я їм переважно мюслі при цьому не відмовляю собі ні в чому, крім великої кількості солодкого і алкоголю (в невеликій кількості - дозволяється). Взагалі це дієта під гаслом - "старайся менше жерти".
    На рахунок м'яса. Відмовлятись від нього я не готовий. Теоретично це можливо, але треба дуже ретельно балансувати свій діапазон раціон. М'ясо містить в собі багато видів білків, які в продуктах рослинного походження знаходяться лише в окремих видах. І якщо десь пропустити один з видів білку, то проблеми гарантовані. Треба гарний контроль за продуктами. Притримуватись чогось жорстко я не готовий. До жорсткої самодисципліни мені як до нл20к.
    Ответить Цитировать
    28/215
    + 2
  • Ярік, вітаю Я сьогодні буду продовжувати намагання відмазати місяць, тому мене знову не буде( але якщо раптом захочеш продати частку, то звертайся
    Jonny_Rixter, графік з зуму500 покажу, коли виведу його в плюс, а решта (нл200/зум200, раш400) є в базі лише за цей рік
    5090492.png

Ответить Цитировать
    18/59
    + 0
  • Ти по ходу на гравіку у фільтрах бб відключив

І вцілому редіска, але добре, ти тащи з500, а я буду турнір, так би мовити, візьмемо профіт у кільце
    Ответить Цитировать
    22/844
    + 0
  • Сьогодні, день 1б, було менше народу. Загальний чіпкаунт склав 720к. Я завершив день з третім стеком в 100к, між і з першим, але останні раунди агро-фіш при впіп в 90+ шд не програвав.
    В будь якому разі день 2 буду починати зі стеком, що буде середнім коли залишиться 5-8 чоловік. Адже завтра протягом перших 4 раундів ще можна буде вступити втурнір за 1.6к грн зі стеком 80к. Скільти таких входів буде хз, тому й не виходить точно порахувати.
    Що і як буду грати писати не буду, адже багато залежить від того, який стіл отримаю і т.д. , а то на початку так точно надто багато гравців адептів школи "колл флоп подивитись, ч/к-ч/к-мабуть програю але цікаво що в тебе колл".
    Якщо буде щось цікаве, завтра, постараюсь повідписувати.
    Ответить Цитировать
    23/844
    + 4
  • Дисциплінарний тиждень
    1.тренажер 175ккал
    2. Гра 1071 рука
    3. Півгодини витратив на Еквілаб (тренер еквіті) і ще з півгодини на те щоб зрозуміти як треба складати спектр 3бет/фолда проти широких діапазонів

Німець ніяк не хоче поводити себе чемно. За вагою він не менший за мого сина. І коли пес стрибає, то звалює мого малого з ніг. До того ж полюбляє кусати, хоч робить це легенько, але відчутно. Виховувати і виховувати
    af698dd1.jpg
    Ответить Цитировать
    29/215
    + 0
  • Yaruk7 @ 29.3.2014
    Сьогодні, день 1б, було менше народу. Загальний чіпкаунт склав 720к. Я завершив день з третім стеком в 100к, між і з першим, але останні раунди агро-фіш при впіп в 90+ шд не програвав.
    В будь якому разі день 2 буду починати зі стеком, що буде середнім коли залишиться 5-8 чоловік. Адже завтра протягом перших 4 раундів ще можна буде вступити втурнір за 1.6к грн зі стеком 80к. Скільти таких входів буде хз, тому й не виходить точно порахувати.
    Що і як буду грати писати не буду, адже багато залежить від того, який стіл отримаю і т.д. , а то на початку так точно надто багато гравців адептів школи "колл флоп подивитись, ч/к-ч/к-мабуть програю але цікаво що в тебе колл".
    Якщо буде щось цікаве, завтра, постараюсь повідписувати.

Віта вчора кричала, що вони втулились на цьому турнірі, бо мало реєстрацій і не відіб"ють гарантію, хоча думаю сьогодні по 1,6к наздожинуть, в 100к така сама ситуація була, наварили тільки за рахунок реєстрацій в третій день
    зараз 58200 без фі
    Сообщение отредактировал soseda - 29.3.2014, 13:51
    Ответить Цитировать
    18/109
    + 0
  • Ну а я, тим часом, знову оновив бест манс
    Ответить Цитировать
    11/78
    + 13
  • Так ти ж чіпак на початок дня два? якщо я правильно зрозумів, що це ти
    Ответить Цитировать
    19/109
    + 0
  • soseda @ 29.3.2014
    Віта вчора кричала, що вони втулились на цьому турнірі, бо мало реєстрацій і не відіб"ють гарантію, хоча думаю сьогодні по 1,6к наздожинуть, в 100к така сама ситуація була, наварили тільки за рахунок реєстрацій в третій день
    зараз 58200 без фі

20 чоловік ше і буде +. В нас багато топ гравців в послідній день заходять, а то 3 дня довго на 1 маленький турнір).
    Ответить Цитировать
    4/4
    + 0
  • Віталь, граф настільки шикарний, що його просто нескромно демонструвати ?
    Ответить Цитировать
    24/844
    + 0
  • Inferno @ 29.3.2014
    Ну а я, тим часом, знову оновив бест манс

І що нам з цієї фрази? Графік, графік давай!)
    Ответить Цитировать
    9/55
    + 3
  • З турніром поки не дуже.
    -70к роздають хреновенько, в основному куллери і впаювання в топ спектр.
    Але стек всеріано більш ніж робочий, боремся.
    Ответить Цитировать
    25/844
    + 1
  • Ярік, як воно там? Давай карай і виводь вже місяць в хороший плюс
    Ответить Цитировать
    19/59
    + 1
  • День 2й
    Вчора день витратили на посиденькі в гостях, тому виконав лише 1 пункт - зіграв трохи більше 1к рук. Грав трохи гірше ніж вчора + здавали не найкращим чином. Іноді грав проти екстрасенсів.

Ось, наприклад. В людини фолд вс кбет флоп ООР 53%. Тут 4вей-пот, тому я вже з флопа залишив йому в діапазоні тільки Тх+. Недооцінив
    PokerStars - $1 NL FAST (6 max) - Holdem - 6 players
    Hand converted by PokerTracker 4

BTN: $337.22
    SB: $100.00
    BB: $120.33
    UTG: $73.21
    Hero (MP): $107.95
    CO: $101.14

SB posts SB $0.50, BB posts BB $1.00

Pre Flop: (pot: $1.50) Hero has

fold, Hero raises to $3.00, CO calls $3.00, fold, SB calls $2.50, BB calls $2.00

Flop: ($12.00, 4 players)
    SB checks, BB checks, Hero bets $6.50, fold, SB calls $6.50, fold

Turn: ($25.00, 2 players)
    SB checks, Hero checks

River: ($25.00, 2 players)
    SB checks, Hero bets $16.00, SB raises to $50.00, Hero calls $34.00

SB shows (Straight, Seven High) (Pre 23%, Flop 10%, Turn 9%)
    Hero mucks (Straight, Five High) (Pre 77%, Flop 90%, Turn 91%)
    SB wins $122.20

Цікаво, що бекдор стріт міг йому доїхати в 3 варіанти, лише в одному він міг стільки виграти. І то, враховуючи його низький рейз рівера на закритті трефового бекдорного флаша я міг знайти хіро фолд. Тобто в варіанті турн рівер це був би бет-фолд. Якби закрився бубновий бекдор, то не певен, що зарив, але це вже був би точно не 100% колл.
    Ответить Цитировать
    30/215
    + 1
  • Yaruk7 @ 29.3.2014
    З турніром поки не дуже.
    -70к роздають хреновенько, в основному куллери і впаювання в топ спектр.
    Але стек всеріано більш ніж робочий, боремся.

розказуй як другий день пройшов?
    Ответить Цитировать
    2/77
    + 0
  • Гарний блог, підписалася )
    Я теж родом з України, хоч і не бачу особливого сенсу в поділі людей за національностями.
    Ответить Цитировать
    1/2
    + 4
1 14 15 16 17 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.