Noname111, у зв'язку з тим, що хіро вже вже трохи не тойво, думаю пролунало "бляааа, колл", на ШД в більшості випадків хіро буде позаду, але час від часу зловить якісь дивні дві пари+, які самі, чи то з переляку, чи то, щоб всіх налякати запхали пот-бет, ну і там ще є один гравець, який і вносить кошти, але швидше за все не для хіро, бо рука в хіро розвитку явно немає, окрім міфічної девяточки на рівері. схиляюсь до того, щоб грати тут пас (з грою у спліті і гравцями знайомий)
А вчорашній день виявився таким самий як і там тої пятниці я програв 950 грв правда я міг утриматись від проіграшу останіх 500 грв )але у звязку з тим що прийшов пяний і я хотів погемблити .
І вот виявилась цікава роздача в пло офлайн в мене хенд зайшли по 30 ...
Flop (pot 200грв )
чувак ставить 50 я вколов у звязку з тим що в мене бекдор і белібастер)і ще один підколовся
Turn (pot350 )
агресор який був на флопі ставить 300 практично бет пот ) получає колл 300 ) хіро ????? в мене в стеку (260грв )
Ну такоє в планах плотно відкатати вересень якщо получиться .. і подати документи на візу бо я дуже хочу поїхати у Францію є на це пару причин 1)думаю офлайн холдем я не так вже погано іграю 2) я почув шо там легкі гроші а самі розумієте лудаманів це приваблює 3 ) і сама основана причина я побуваю у Франції як не крути а це відносно карще а ніж гріндити вдома тілтувати і вся лабуда ) плюс з Франції я думаю знову поїду в Італію на пару тижнів ) я думаю це має бути круто ) але на даний момент саме головне це зробити карточку .і візу яку не так охотно зараз пацанам дають