І знову доброго дня!
Так вже вишло, що відписувати по ходу турніру не вийшло. Сам турнір завершився близько 3-4 ночі в субботу, але я ще до 8 ранку просидів з рівненськими мтт, пло регулярами, відновлючи психологічний стан, та запаючись аурою на майбутнє Потім додому, поспав десь 2 години і поїхав на день народження до друзів в локацію ліс. Потім була баня і т.д. Короче кажучи відписати про результати не було коли)
Щодо турніру, то з мого останнього повідомлення особливо нічого не змінювалось. Роздавали погано, борди розвивалися катастрофічно, але все це компенсувалося слабістю поля.
Маючи стек в районі 300к я виконав невдалий блеф в 3 барреля в 3бет поті. Стек впав до 140к, що всерівно було рівно середньому. Тому я продовжував відкривати приблизно 40% рук. Більше не виходило, тому що відразу зліва сидів автоколл префлоп, хочи і прямолінійний постфлоп, особливо правдивий на терні, але стек і блайнди вже не дуже дозволяли ставити по 2 сбета без хоч якогось еквіті. Проти нього й була роздача в якій я повернув собі стек.
Це був вже 6макс. блайнди здається 4000\8000 анте 800
Хиро стек в районі 180к
Суперник - 250к
Він - утг рейз 16000.
Всі фолд
Хіро колл. Банк 40800
Флоп
Хиро - чек.
Утг - бет 12000
Хиро рейз 28000, Утг колл.
Терн 80800
Хиро бет 33000
Утг колл
Ривер 146800
Хиро АІ 103 000
Утг думав хвилини 3-4 і викинув перевернувши .
Далі великих банків не було, я лише нарощував стек крадучи, або оР-сбет.
Фіналка 9макс. Вийшов зі стеком в 500-550к. Загальний чіпкаунт 3,5кк фішок. Але в мене був лише 2 чи 3 стек. Чіп з іншого пів-фінального столу мав 1.3кк(агро-риба) і з того ж столу ще гравець з 540-600к(місцевий оффлайн напіврег).
Про початок особливо розповідати нема що, швидко повибивалися короткі, перші 2 аути теж на моєму рахунку.
Коли мій стек наростився до 800к сталась неприємна роздача.
Чіпак БУ рейз 50к, 2стек СБ 3бет 125к, хиро колд 4бет 200к с . БУ фолд, СБ думав хвилин 5 і поставив АІ. Враховуючи що там КК+, АК можливо і дуже рідко якісь блефи, які в будь-якому випадку мають 30% проти мене, хіро зіграв фолд вирішивши що йому вигідніше реалізовувати свою перевагу постфлоп, для нарощування стеку. Нажаль саме в цей раз там був блеф .
На мене це не сильно вплинуло і до кінця наступного рівня блайндів, в мене вже знову був стек в 800к.
Далі вже нічого цікавого не було, в 3 години ночі коли нас лишилось 5, хтось запропонував поділити по ісм. Мені вийшла сума в 15к з хвостиком грн (за структурою перше місце 23к, друге 16к) і я погодився бажаючи поскоріше завершити, памятаючи про недільний виїзд в ліс, який мав відбутись через 7 годин. Да і скажем чесно, затрахався за 12 годин гри.
Про решту вже написав.
Так чи інакше, я отримав задоволення від турніру, додав до результатів місяця яких 1200у.е. чистого прибутку, що доволі таки непогано.
За цим все. Можливо щось забув розповісти, так як прокинувсь лише години півтори тому, якщо згадаю допишу.
Вчора награв 1.4к рук, зробив собі деполярний 3бет з SB - залишилось лише роздрукувати. На тренажері наїздив 200к.
Рівень гри показав непоганий, хоч і припустився декількох помилок.
alicali, а хто тут поділяє людей за національностями? В покері найбільший друг риба. Не важливо звідки вона Покер об'єднує!