і так відіграв невеличку сесію 600 рук ну чесно попробував дуже нітовий стиль (ВПІП мав 19 для мене це трохи дивно але тепер такі реалії ігри ) ну чесно кажучи приносить свої плоди , і тепер з регам не рублюсь хоча лишаюсь при думці шо вони дибільні ))) буду продовжувати після футболу сьогодні Шахтар Порту на Арені Львів ,я відмовився від білету мав бути занятий ,але загалом так як все справ не було )
І так почався новий місяць,а забув просто старий ШАХТАР дно ))))) хоча мені і так було пофік на результат ) в цьому місяці хочу поставити пару цілей . 1 відкатати 50-70 тисяч рук для мене це важко, плюс на румі ігри так часто нема а ще нові плюшки від руму за рейк руки в кінці місяця бонус залежить який буду в рейтингу ) 2 підключати турніри по холдему тут я вночі замітив пару хороших де є хороші оверлеї наприклад по 25 євро 1ка гарантії 20-25 чоловік іграють 3 місця призових 500-300-200 приємний бонус якшо в них буде щось получатись то буду їх підключати на регулярні основі ) плюс дуже хочу підключати турік по 100 євро але це трохи для мене задорого але там іграють тіки 60-70 рил перше місце 2500 а це як то кажуть приємний бонус і думаю мій скіл може бити цю паляну ) плюс мені треба тащити один турнір в місяць шоб іграти їх в ноль думаю по математиці це вигідно
а вот мій графік загалом це пічяль за остані 25 тисяч рук .. ) кіцак стидно але пох )))) і кстаті вчора зіграв перший турнір по 25 євро просто був в тілті і не було до чого причіпитись буквально 10 роздач зіграв !
а вот графік болі і пічяль тілта розстройства і купа всякого негативу
я нерозумію що відбувається з моєю ігрою просто моя впевненість перейшла в тe що я себе начинаю відчувати дном ) друге місце чучуть відмазало правда проіграв, домінацію лакеру вийшов з перевагою по фішкам і йому начало дико перти такоє а програв < Меджік рівер сукааа !
Сообщение отредактировал Noname111 - 4.10.2014, 8:18
що до вчорашньої сесії в ній я дико тілтанув ну не даром цей блог так називається )))) , ну просто кароче жесть мене чувак один вивів я йому за дві роздачі залив 2 стеки в 6максі ) але добре що турнір виручив. І пару роздач ) де я себе сам натянув )) ну і де мене )
я знаю що я лудоман ) але як каже NL_profit 2 аута це так приємно без пози в 3 бет поті))))
а це я просто по замазці поставив .. тут нема виправдань ) я тілтував ) хоча рука мені сподобалась
вот Льоша я про цю роздачу говорив ) вопшем тут така штука шо я на тьорні я ставлю йому бет пот а він сука мене словролить до останьої секунди йому реально лишалось 2 сек десь ну я цьому гамну ще помщусь)
вот нерозумію логіки цих дибільних фішів або регів ну ладно 3-бет поставив ну а пофлопі пох в мене двух старонка вопшем це добре шо таке є але коли мені вже начне таке закривати
вот ця роздача з тобою Льоша)треба було тобі по тьорну зарядити ) хатя незнаю
а оце класика напевно останіх для мене пів року такі роздачі якшо в мене тріпс то там стопудово доїде) ну це була роздача дня)))
може це мій ліміт)))
Останні пару днів не іграв ) хотів трохи відихнути відкривав тіки HU а там практично ігри нема )) тому я не називаю це ігрою ) трохи погуляв розівіявся а то я цілий тиждень провів дома ) сьогодні запустив міні сесію на 500 рук ) чесно кажучи ігрою я своєю задоволений замічаю в ній зміни в кращу сторону ще є пару питань але мені треба якось хорошого плошніка який би мені з цим допоміг ) а зустріли мене о так друга роздача ))
поясню зразу чому я тут ставлю мін рейз ) у звязку з тим що чувак цей жосткий фіш і вони тіпа люблять іграти тіпа угадайку а вдруг він місклікнув ) ну загалом такоє ) ну і по флопі самі бачите його аути тіки і бінго !
загалом я навіть нехочу більше нити я вже просто заїбався я незнаю може там на румі на мені стоїть галочка на якісь написано залийся чим по скорше середа для мене це внатурі якийсь чорний день і так на певний час перестаю писати в блозі пока справи не підуть вгору а то якийсь чистий пздц і самого мене бісить читати то шо я цілий час нию !! вот такі сьогодні були роздачі це самі більші банки які я проіграв ну загалом там ще є купу маленьких але повибирав сам сок !
В роздачі де ти в 3бет поті зловив стріт 685 T97J. То в тебе була монетка проти його руки. В 3bet поті де в тебе були тузи ти поставив конбет, а він дав рірейз олл-инн по флопо 6T6 то тут іззі пас. Роздача де ти програв з сетом проти топ сета не є куллер для омахи і остання роздача теж таке, той чувак середньої сили рег. Дві роздачі конешно піздец - де король на рівері доїхав і де чуваку закрили по ріверу готшот. Ну якшо в тебе рік тому за ігрову сесію не було таких роздач то напевно в тебе просто був БЕШЕНИЙ апрстік. Так шо темний лицар тебе чекаю на СНГшках =) GL
та були такі сесії , але бля за останіх пів року в мене кожна така сесія а шо мені там робити з сетом 99 ? з тузами да але я йому положив флеш дро і готовий був іграти та загалом пофік просто руки чуваків жестячок все заходить все колять ! а в мене все мімо кароче я незнаю загалом я втратив впевненість у свої грі тому це пічяль я за 400 рук відвіз 6 стеків це блять анріал даже фіші стіки не відвозять!
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.