На мене тут раптово навалилась купа проблем. Тому в покер майже не грав Напевно доведеться знову робити дисциплінарний тиждень, бо весь заряд від минулого витратився.
Стріта в мене не було. Це перетворення ШД велью в блаф. Все що мене б'є чекає, з того що буде ставити, я б'ю лише частину, але на колл точно збереться. Чек-пуш грати не дуже хотілося, знов таки все середнє ШД-велью буде чекати, і невідомо чи виб'ю я щось - лінія в будь якому випадку крива, але прийшла думка, що діапазон донка тут буде виглядати не набагато слабше діапазона чек-пуша, тим паче опп викидає на рівер-донки. Судячи з таймінгу задум вдалий - я дійсно вибив кращу руку. А взагалі погано подумав над планом на руку і тому довелось вигадувати хтозна що.
imblack, мені здається, чи твій опп трохи оптимістично зіграв?
Варто відразу зауважити, що він досить сильний спортсмен з високим ВВСФ, а в мене скоріше за все достатньо телефонний імідж, тому його інста пуш рівера мені відразу сподобався. Хоча зараз, більш детально проаналізувавши, я вже зовсім не впевнений: АК в мене будуть достатньо рідко, а з АД навіть Аппотеосіс не завжди закриє Короче кажучи, йому потрібно назбирати хоча б 13 комб слабше, які будуть платити...а це не так вже й просто
В мене щось в мене ніяк не пройде так званий фенсі плей сіндром Таке іноді витворяю, що самому потім соромно дивитись. Але, що цікаво, дуже часто така гра має зиск
Из Киева вернулся вчера поздно ночью. Отлично провел время и отдохнул. Расскажу лишь о части со стадионом и матчем Динамо - Шахтер.
Это было очень круто, впечатлений масса. Когда весь стадион вначале и в конце матча пел гимн. И если вначале это как бы обязательная часть с подачи организаторов, то в концовке инициатива самих болельщиков, людей пришедших посмотреть футбол. И это супер. Единение страны, особенно когда ультрас ДК и Шахтера начали перекрикиваться "Донецк!" - "Киев!". Ну и куда без пламенных приветов Лилипутину. :coolface: Я думаю 60к человек, в тот день присутствующих на нск, четко дали понять о настроение в стране и кому все же население отдает предпочтение. лалалала-ла-ла-ла :coolface:
YouMad, не сумніваюсь, що ти помреш за меншу ціль чим Небесна Сотня, хоча думаю, що тобі взагалі нема за що чи за кого помирати - людина з такою мораллю просто не могла б знайти близьку людину. YouMad, не сомневаюсь, что умрёшь за меньшую цель чем Небесная Сотня, хотя думаю, что тебе вообще не за что или за кого умирать - человек с такой моралью не могла бы найти близкого человека.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.