Блог Тільтового Лудомана)

16
Статистика
Статистика
16
1 18 19 20 21 35
  • Noname111,
    думаю при таких стеках, спірним питанням буде як зіграти краще, адже нам невідовий рендж суперника. що він ставить таким чином? просто флешдро? тузи, з якими він гратиме бет-колл? чи бет-пас? в даній роздачі, на ШД бачимо на флопі монетку, тому розіграш вийшов оптимальним. мінімум диспи! але знову ж таки, роздача, як любить то казати ЕндрюКоваль, у вакуумі. думаю, проти рега - колл, проти фіша - рейз. бо швидше слабкий зробить тут якусь помилку, ніж хороший, і доска суха, тому швидше хороший гравець, поставить на бланковому торні ще одну ставку, а з твого боку буде словплей. ну і префлоп. який стіл? з ким ти там граєш? рука така собі. чи є сенс опенрейзити цей треш, навіть якщо ми в батоні, ну ладно, треба нам шпіляти того батона ну і хєр з ним, друге питання: чи є сенс захищати цей треш колом на трибет в стеках по 100 бб і менше. відповідь обгрунтуй. я не стверджую, що сенсу в тому нема. але цікаво, якими думками ти керуєшся, створюючи такий екшн.
    Ответить Цитировать
    13/39
    + 0
  • Noname111, якщо це той самий Гордон, то треба з самим Гордоном говорити, але я думаю, що це було десь так: а) Гордон подумав: єбать! мене Нонейм крутить без пози (думаю він тебе вже знає) і не лише як людину, а ще й мабуть і по статистиці. щас, думає, я йому жити не дам на флопі. а рука погодься в Гордона якрза саме та, щоб не дати тобі жити на багато яких флопах. і так, падає флоп. ти ставиш пот! і о богі, орієнтовні думки в Гордона: ахуєть! куда він ліпить в цей флоп таку ставку: він же не попав сюди зі своїми тузами. вєрняк вони в нього голі! а дай ка я засажу суда лєну, маю скрите стріт-дро, бекдор флешдро і купу друга пара-дро і два аута на тріпс-дро і ще й мабуть відсотків 20 на фолд-еквіті. б) йому банально захотілось проти тебе погемблити, в) він балансує свою блеф-гру і гру на велью. Взагалі НЛКат дуже агресивно, дуже диспово і +до всього дуже добре грає. тому я думаю, що тобі банально заканало ;) і це попри те, що це вроді як твоя гра, але я чув, що він робить успіхи(це я не про виграв, не виграв, а про роботу над грою, над якою, як мені відомо, даний гравець, працює багато) і в ПЛО теж.
    Ответить Цитировать
    14/39
    + 0
  • Noname111, з чого ти взяв, що там тебе слоуролять? швидше він думає, чи колити, ти ж там показуєш сильну лінію
    Ответить Цитировать
    15/39
    + 1
  • Saveman, на рахунок гордона незнаю навыть що сказати ...в нього дивні стати ... і він любить мене по 3-бетити .. ) ну а загалом я люблю проти нього іграти так цікавіше він ніт ) хоча я думаю в нього на мене пздц як записи в блокноті )))) бо я ще той фіш (я тіки недавно хм2 взяв і тіки начав працювати над ігрою ) хоча такоє а нарахунок тої роздачі лол ... незнаю шо в нього творилось в голові ну це явно херовий колл .. я не поставлю бет пот по такому флопу без дро ... тут мене легко переіграти по таких флопах якщо в мене тузи слабкі)

А нарахунок того що ти описував скажи які саме раздачі ти мав на увазі а то я трошки не вшарив .. коли я мінрейзив чувака зі стрітом я подумав що там тузи з флеш дро а в нього виявилась ого яка рука на флопі я зразу поняв шо це не моя роздача ))) ... як тіки він показав руки а нарахунок 99 масних я люблю такі руки це моя слабість ) люблю масну пару з А хай флег дро ! вот так !
    Ответить Цитировать
    243/437
    + 0
  • https://forum.gipsyteam.online/index.php?act=attach&type=post&id=222492
    Ответить Цитировать
    16/39
    + 0
  • Saveman, ой я навіть незнаю що сказати нарахунок цього я навіть незнаю агрофішового рега шолі ! він іграє всі ліміти вплоть до пло1ка але коли нема ігри заходить на пло50 незнаю можливо він розважається так.. але загалом він недавно лишив за одним столом 10 стеків такоє .. і те що я вколов в батон я знав з цим трешом в мене над ним є деяка перевага він робить пару помилок ... ізза своєї агресивності !
    Ответить Цитировать
    244/437
    + 0

• ну панятно, панятно
    Ответить Цитировать
    17/39
    + 0
  • веселуха далі продовжується ... ) але сьогодні я напевно удачно відбився навіть незнаю шо тепер говорити ) якість моєї ігри мені не дуже подобається .. я вот її в ХМ2 розбираю.. але загалом сьогоднішньою сесією я задоволений правда проіграв ... два великі споти коли проіграв з сетом КК я так в стіл їбанув що якось не пособі стало ) але загалом не думаю що я тілтував я за цим я теж стежу )

не сесія а цілий марафон )))
    тут я зіграв відверто як фіш .. я незнав що робити з цим всім по флопу ... я ще й до того в позиції сидів і вирішив зіграти колом .. ) на рейз з СБ я би точно відсипався )
    тут теж моя ігра мені не подобається на флопі хоча я навіть незнаю що про це сказати вроді хітнув натс ) і запіхнув першим .. ) я знав що фіш заколить з тузами він їх сьогодні просто не викидував )
    вот вона роздача після якої вдарив по столі ))) ну я розумію в нього ще було флеш дро але якби ви знали як він сьогодні гроші роздавав це була просто жесть впіп в чувака 90 на 1.5 ка рук ... ) і замічаю всі попередні роздачі проти нього
    вот що до цієї роздачі я твердо рішив прифлоп якщо буде такий флоп .. я при любих виставлюсь .. тому я не ставив бетпот на прифлопі )) бо цей фіш з яким у нас вже 4 роздача міг відсипатись )
    а тут я навіть незнаю що я собі придумав ) бля я просто нажав кнопку колл знаючи шо я туди відвезу це був тілт ))) можна так сказати тут без коментарів я фіш )))

Ответить Цитировать
    245/437
    + 0
  • В останій роздачі я норм банк роздув)
    Ответить Цитировать
    28/55
    + 0
  • та да я хотів спочатку тебе трібетнути .. ) але подумав нехай залізе той чувак адже в мене хороше дро ) а вийшло ти спушив банк я його просто подарував )))
    Ответить Цитировать
    246/437
    + 0
  • Noname111, Як б ти мене трібетнув я б програв на 10 євро менше))
    Ответить Цитировать
    29/55
    + 0
  • Noname111,
    https://forum.gipsyteam.online/index.php?act=attach&type=post&id=225332
    Все ж тут "плюс банчок" звучить менше диспово, ніж "калую". З вами є ще один гравець, якого б краще не брати в цей спот, якщо в тебе план дій грати на стек! Крім того, твоя рейзова ставочка буде настільки велика(+-62Єврика), а мертвих грошеняток там настільки багато(31Євро без твоїх), що навіть фолд від обох пасує. І, коли ти влупиш там "+банк", Марлі буде в бутері, де йому\їй прийдеться вибирати: грати на овер два стека, чи ні. Я так розумію, що динаміка гри там така, що в Пірожкова ака КейкБосс діапазон розмитий до нємагу, тобто там мало рук ААхх, судячи з розвитку подій 3-бет від Марлі - це ізолейт фіша(Піражкова) від інших гравців, тому там ще менше рук ААхх, ніж в Піражкова. ясне діло ситуація не фонтан, бо тобі треба на звичайних столах (там де можна закупитись на 100бб) зіграти на 2 стейка, але, знову ж таки: дед-мані, можливе фолд-еквіті від Марлі, змушує тебе грати тут: рейз "максімалочка".
    Ответить Цитировать
    18/39
    + 0
  • відіграв першу сесію якась дивна вийшла наробив пару помилок коли був плюсі ) а коли мене начали рівняти до нуля )) начав іграти нармально )ну покищо вот такіє діла )графік як кардіограма ))

Ответить Цитировать
    247/437
    + 0
  • Saveman, там херово іграти плюс банк бо там сиділи тупо два гемблера .. з впіпом 70 на 2 ка рук ) марлін ніколи не відсипався на плюс банки ) а крутити їх двох прифлоп .. я думаю це огоого як для мене буде не плюсово ) хоча математика каже шо буду в плюсі на дитсанції ) а мені зараз потрібно результат а не дистанцію)
    Ответить Цитировать
    248/437
    + 0
  • Saveman, ну вот приблизно як відбувалась ігра нарив роздачу із вчорашньої сесії ) я тілтував трохи бо не попадав в борди а сидять два фіша які просто дарують гроші ) а іронія цього всього шо ми сидимо в 3 максі тіки )) в такі моменти відчуваєш себе дном )

Ответить Цитировать
    249/437
    + 0
  • Noname111, про дно тут важко сперечатись
    Ответить Цитировать
    19/39
    + 0
  • сесія сьогодні видалась цікавою ) мене тіки одне рудає що я наігрую хорошу дистанцію )

ну що говорити прийшов до мене чувак в хедзап і просто забрав 2 стеки я деколи нерозумію чого я з такими сижу
    і поясніть хто знає чому ЕВ лінія рахуя це мінусовим рішенням ?

Ответить Цитировать
    250/437
    + 0
  • Noname111, ну хз, по останьому графіку можна сказати шо ти норм перебираєш по ЕВ
    Ответить Цитировать
    30/55
    + 0
  • ahhoo, ну на головну графіку недобор 20 стеків )) вчора недобор 3-4 стеки такшо все ок
    Ответить Цитировать
    251/437
    + 0
  • отсанні два дня не писав ) сходив на фільм Праведник з Дензельом Вашингтоном ) ну загалом класний олд скульний бойовик всім раджу) хто любить цей жанр .

Від ігри трохи відихаю якось навіть нехочеться іграти вот сьогодні відіграв 400 рук виграв трохи грошей але зупинився просто коли нема настрою нема смислу іграти ! загалом вот так останні дні проходять весело і плюс хто зі львова і читає цей блог недавно побував в новому закладі Х-Бар кстаті там дуже класно можна поіграти на плейстейшені-4 загалом з компанією дуже весело)і ціни на бар і кухні відносно дешеві для покерюг ))
    Ответить Цитировать
    252/437
    + 0
1 18 19 20 21 35
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.