Noname111, якщо це той самий Гордон, то треба з самим Гордоном говорити, але я думаю, що це було десь так: а) Гордон подумав: єбать! мене Нонейм крутить без пози (думаю він тебе вже знає) і не лише як людину, а ще й мабуть і по статистиці. щас, думає, я йому жити не дам на флопі. а рука погодься в Гордона якрза саме та, щоб не дати тобі жити на багато яких флопах. і так, падає флоп. ти ставиш пот! і о богі, орієнтовні думки в Гордона: ахуєть! куда він ліпить в цей флоп таку ставку: він же не попав сюди зі своїми тузами. вєрняк вони в нього голі! а дай ка я засажу суда лєну, маю скрите стріт-дро, бекдор флешдро і купу друга пара-дро і два аута на тріпс-дро і ще й мабуть відсотків 20 на фолд-еквіті. б) йому банально захотілось проти тебе погемблити, в) він балансує свою блеф-гру і гру на велью. Взагалі НЛКат дуже агресивно, дуже диспово і +до всього дуже добре грає. тому я думаю, що тобі банально заканало ;) і це попри те, що це вроді як твоя гра, але я чув, що він робить успіхи(це я не про виграв, не виграв, а про роботу над грою, над якою, як мені відомо, даний гравець, працює багато) і в ПЛО теж.
думаю при таких стеках, спірним питанням буде як зіграти краще, адже нам невідовий рендж суперника. що він ставить таким чином? просто флешдро? тузи, з якими він гратиме бет-колл? чи бет-пас? в даній роздачі, на ШД бачимо на флопі монетку, тому розіграш вийшов оптимальним. мінімум диспи! але знову ж таки, роздача, як любить то казати ЕндрюКоваль, у вакуумі. думаю, проти рега - колл, проти фіша - рейз. бо швидше слабкий зробить тут якусь помилку, ніж хороший, і доска суха, тому швидше хороший гравець, поставить на бланковому торні ще одну ставку, а з твого боку буде словплей. ну і префлоп. який стіл? з ким ти там граєш? рука така собі. чи є сенс опенрейзити цей треш, навіть якщо ми в батоні, ну ладно, треба нам шпіляти того батона ну і хєр з ним, друге питання: чи є сенс захищати цей треш колом на трибет в стеках по 100 бб і менше. відповідь обгрунтуй. я не стверджую, що сенсу в тому нема. але цікаво, якими думками ти керуєшся, створюючи такий екшн.