останні два дня зіграв мало рук )ходив на фільм Люсі ну що про нього можна сказати , він досить хороший ідея мені сподобалась актори іграють добре,але вот не докінця в ньому відкрита вся ідея ну думаю цей фільм варто глянути 1 раз ) скину пару роздач які мене повеселили )
хотів викинути цю лабуду по флопі бо знав що слабший але ЕВ показує що я по цій роздачі в плюсі в ній нічого особливого тіки знову питання чому ев показує що я в плюсі дистанцію типу рахує ?
це роздача із розряду я тобі не вірю бля скіки я вже такого проплатив я знав що там натс але моє его неможе позволити викинути це ж фул )))
а такого відверто я давно не бачив ) я його інста заколов я боявся тіки одного що там може бути каре і все ) ну загалом такого вже давно не було )
ну і вот таке відверто ця роздача мене просто повеселила ... нерозумію що він хотів вибити ) хоча я і сам себе левелив хотів навіть викинути )
відкатав першу сесію туди сюди ... закінчив в плюсі ) ну це не головне ігрою задоволений своєю , але був момент не величкого тілта ну але це таке )
дивно але мене апнуло на пло20 хоча воно взагалі мені не цікаве але це приємно
як тут оптимально зіграти тут є просто пару варінтів ріпушнути на флопі розігнати диспу ) колл на тьорні просто без мого ріпушу з натсом щоб фіша заманити ? ) я просто був впевнений на тьорні що той фіш заколить але така пічяль не вколов (
тут просто приємно перше каре тузів відколи я на румі )
сьогодны була просто дика сесія в якийсь момент був -8 стеків ну пацани ловили все ) вот самий більший програний банк в якому відверто як на мене пощастило ) і самий більший програний банк )
І так купив версію ХМ2 ) але омаха менеджер пічяль в тому що нановерсія хм2 омаха + холдем коштує 160 доларів ) ну такоє ) останім часом справи стали трохи краще .. місяць іде так собі норм раздачами і графіками повеселю пізніше )
Сьогодні відихаю Дивлюсь РЕАЛ - БАРСЕЛОНУ бля я так вболіваю за Реал шо пздц ))) після першого тайму 1-1 ))) вчора в мене був малесенький кіт Шотландський Весловухий він нереально класний тепер хочу його коли я на нього дивлюсь я не тілтую він веселить ))
Сижу в хедзапах чекаю фішів підсів один ну загалом шоб зрозуміли рейз 100 впіп 100 3-бет 70 ) тут є колл ?
Цікава видалась сесія сьогодні відіграв небагато , але десь до 200 руки я так норм тілтував ) я цей день назвав би якимось епічним але ігра мені мояя сподобалась )
вот про шо він думав коли я йому поставив пот от бля просто вшарити неможу ) але класно що такі люди є )
тут я виставився просто протів дикого фіша і подумав що я тут завжди буду далеко впереді )
а тут я просто неміг придумати йому руку по рівері ) кстаті він теж фіш і просто сподобалась ця раздача ) )
трошки веселухи )
ну тут пощастило відверто ) ну і це знову проти того фіша у якого був сет десяток )
кароче пздц ) ахуєть можна вибачте просто інакше неможу сказати тіпа якшо хочеш стрімити будь піздатим тіпом з піздатою репутацією да хуй зним якось роздуплюсь в гуд геймі і там пострімлю ... скину просто сюди силку жесть блять !
це була просто нереально дика сесія в якій я тілтував як мавпа ))) Я просто царь відмазок ) потім найду пару раздач після яких мій тілто стан стабілізувався )))
Всі скидують звіти за місяць .. ну загалом .. місяць я закінчив в плюс завдяки рейкбеку .. ) дистанція маленька ... але нічого я задоволений зіграв по годиннах теж вроді норм але це все таке ) Читав про рейк на старзах ну як на мене це фігово але блін на європейських румах ще більший рейк тому народ не розчаровуйтесь такі вони реалії покеру на сьогоднішній день )дивіться на це позитивно адже якщо ви будете цей рейк ваша ігра автоматично стане ще сильнішою тому це для когось може бути тіки на краще ) або просто привіт ОФЛАЙН ))
Що до мого тільторегваро покеру ))) мотивації в мене просто дуже багато нарешті радий що придбав ХМ2 це реально вагома штука в ігрі загалом купляйте не пожалієте ) на цей місяць хочу відіграти 40-60 ка рук .. і позакати нарешті норм графік за який не стидно ) а так всім гуд лак за столами в новому місяці виігруйте коіни )наказуйте регів ))
Сходив на Фільм "Загублена" з Беном Афлеком, це реально фільм року рейтинги говорять самі за себе ,я не люблю писати якісь великі рецензії ,але цей фільм вартий уваги в ньому дуже добре описали подружнє життя насправді дуже класний фільм ,може показатись монотоним-скучним але вправильні моменти режисер фільму дає екшен ) загалом хочу сказати цьому фільму Браво ,актори зіграли настіки круто що це просто нереально , ідея клас ) загалом дивіться не пожалієте ,цей фільм у свому жанрі я важаю найкращим )
просто нереально дика сесія , іграв я як гамно ) після того як мене перекупили на рівері за великий пот притому регуляр який досить непогано іграє а в тій раздачі зіграв як дебіл ) ну незнаю а потім мені начало перти просто все закривалось а це приємно )
СЕСІЯ))
вот після якої я начав тілтувати я незнаю блять шо він собі там придумав яка в мене рука там має бути ..тіпа ок в мене двух старонка дві пари це ж можна хуячити на 2 стеки )
ну то просто я важаю переїхали )
просто коін проіграв )
вот плошніки тут є КОЛЛ ??? )
мені тіки цікаво яку руку він мені придумав я згоден з тим що я зіграв як дно але він собі що придумав
а тут ГСЧ вирішило шо мені більше треба )))хоча на тьорні треба викидувати але бля так жалко було викидувати руку і хотів того чувака приговорити )
тут я помстився тому мудаку за переїханий сет десяток ) хоча кажу іграв я сьогодні як гамно )
тут чувак вирішив мені просто подарувати )
ГСЧ на моїй стороні Nigggaaa )
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
скину пару роздач які мене повеселили )