Яндекс переводчик смешно перевёл.
kostych,תודה
День 20
-41,89
Бр 1056,79
Якийсь виснажений сьогодні грав,наробив купу помилок,якщо завтра буду так само себе почувати ,то зроблю день вихідного,бо концентрація,це одне з найважливішого аспекту ,який робить профіт, мав бути гірший результат ,але соперники роблять ще страшніші помилки ,ніж я , а куди ж вже гірше)
День 21
- 220.36
бр 836.43
Ну що ж хотів додивитись серіал,і додивився) за це цілком справедливо заплатив),більшість грошей програв в хетзапі,воно й недивно,бо там ще більше концентраціі требе а коли декілька хетзапів з різними противникаи ,то тим більше перегляд серіалу не доречний,сьогодні я гарний приклад показав як не потрібно грати,а саме,грав всі склади ,не селектив,грав хетзапи,не зрозуміли чи з цим рейком сильно вони і бються,короче жахливо, але я люблю такі просадки бо це хороший момент,щоб покращити свою гру,так що я напевно більш радий ,ніж не радий,але потрібно завтра підійти професійно до ігри
День 22
+85.24
бр 921.67
Сьогодні трохи складалося в Олл інах,по ігрі, ну точно краще ніж вчора але все ж є деякі моменти,які мені не подобаються,єдине що повторив ренжі хетзапу і більш впевненіше почувався там
день 23
+110,51
Бр 1032,18
Сьогодні відіграв по гріі краще ніж попередні дні,старався грати сконцентровано,але все ж були моменти коли падала концентрація і десь робив маленьки помилки, єдине трохи краще почав грати хет запи,повторив ренжі ,старався концентруватись на них
День 24
+129,82
Бр 1162
Сьогодні грав небагато,бо мав побічних купу справ,але слад столів був хороший ,навіть досить хороший,в грі деякі нюанси є над якими треба працювати
+128.69
Бр 1290,69
Сьогодні мало грав,зробив трохи відпочинок собі,напевно половину сьогоднішньоі ігри було в хетзапі ,і хоть по Ев вивів хетзап в плюс,вчення чартів трохи допомогло,завтра думаю буду шотати нл50,і гляну на рейк і на кількість хоббі гравців і буду робити висновки чи продовжувати на Ред Старі,може вже тут будуть якісь цікаві роздачі то буду постити тут,потрібно вже починати потрохи займатись з софтом
день 26
+104,45 Рейк бек 146,45
Бр 1541,59
Сьогодні значну частину грав хетзап,в ньому складалося добре,думаю не всюди були правельні рішення ,а в 6 макс наоборот було пару кулерів не в мою сторону,ну і звісно були мою помилки,точно не краща моя форма,але в моменті десь шось добре робив,ігри було не дуже багато,саме з гравцями любителями,без них грати 6 макс думаю це трохи нерозумно,враховуючи рейк,а Хетзап грав з усіма хто проявляв бажання і не тікав,надіюсь гри буде більше або ж прийдеться врезультаті перейти на Старзи,бо це не той ліміт ще, щоб міксувати руми
День 27
+80.87
Бр 1622.46
Якийсь сьогодні трохи втомлений був,а увечері взагалі запустив столи трохи пограв,та й зрозумів що бажання продовжувати немає і виключив,якщо завтра відчую то сами ,то зроблю вихідний
+145.12
Бр 1767,58
Не найкращу сьогодні гру показав,завтра постараюсь прийняти кращі рішення
День 29
+142,69
Бр 1910,27
Неподобається мені моя ігра сьогодні,така собі ідея була грати у свята,багато відволікався на різне,через це не найкращі рішення приймав,деколи не розумів до кінця що роблю,але в момент постарався себе взяти в руки,повезло що соперники десь робили і критичніші помилки,крч свято треба святкувати ,а не працювати
День 30
+83,91
Бр 1994,18
Сьогодні мало грав вирішив,трохи відпочинок зробити
День 31
+168,26
Бр 2162,53
Не кращий мій день в прийнятті рішень,завтра приділю достатньо часу теоріі,але соперники подопускали помилок,і це допомогло мені компенсувати дурні рішення
День 32
-290.12
Бр 1872,41
Сьогодні добряче не складалось,було багато кулерів,особливо в хетзапі, але і чесно кажуче, і я гру жахливу показував, особливо проти любителів, я люблю такі сесіі,вони завжди придають мені мотиваціі ставати кращим і удосконалювати свою гру
День 33
+190.63
Рб+ 252,50
Бр 2315,54
Сьогодні не найкраще здавали,але від парочки кулерів я ухилився,єдине що сьогодні було непогано гравців любителів,ну і звісно були помилки ,в теоріі так точно,але старався грати сьогодні більш концентрованіше
День 34
-116.24
Бр 2199.3
увечері зіграв дуже погано,бо паралельно дивився політику, і робив не вірні рішення,мінус повністю заслужений,але потрібно відноситись серйозніше і не втрачати концентрацію,тому що якраз вона і є одним із найважливіших аспектів результату
День 35
-173.69
Бр 2025,61
Сьогодні не кращу гру показав,дуже розконцентровано грав,можливо якась втома загальна,якщо завтра буду відчувати то саме,то розумно буде взяти невеликий відих
День 36
-265.31
Бр 1760.29
Сьогодні щось було типу комбінаціі паганоі гри і невезіння,жахливий підхід до сесіі,увесь час дивився бтуб,трохи втратив мотивацію якщо чесно,але і здобув іі в кінці дня,тому що я не маю бажання довго цей марафон проходити,тому завтра потрібно взяти себе в руки, і професійно підійти до ігри,відкласти телефони і не включати ютуби і всяку херню,мінус цілком заслужений
מגניב. נראה שאתה קורע את הגבולות האלה. נרשמתי. בהצלחה.