white_niGGGa, не буду багато писати, але в твоєму пості можна сперечатись ледве не з кожним реченням. Не хочу розвивати тему на рахунок мов, бо рано чи пізно це перейде на політику. До того ти в своєму пості не раз торкнувся політичних тем і твій пост не є суто мовним.
Один малюнок, датований радянським 1928 роком. Атлас Кудряшова.
Як бачиш, більша частина України не витримала і 100 років, бо це не африканські племена. Чим нижче рівень розвитку, тим легше опиратись експансії мов.
Ну і одне зауваження, як інформація для роздумів.
Мій батько російськомовний, родом з містечка на кордоні України і Росії, мати з Росії, з Урала. Я в дитинстві майже не чув української, народився і виріс в російськомовному Києві. Між собою в побуті спілкуємось російською. Але батько, мати і я проголосуємо за українську, як єдину державну. Російськомовний ще не значить, що він за російську другу державну. Я маю право вимагати російську як другу державну тільки тоді, коли навчусь вільно розмовляти українською (с).
Більше на цю тему я писати не буду. Я вважаю, що дав достатньо інформації для роздумів.
Підкажіть гарний хоткей для ФТП. Головна вимога - щоб прога вміла в Раш-покері тиснути швидкий-фолд через хоткей.
upd. Я чомусь не бачу малюнка, це тільки я, чи у всіх так?
О, вже наче все норм.
Графік в студію!)