Noname111 @ 22.11.2014
я викинув )
в тебе два каре дро. нащо викидувати? можна ще тьорн глянути, в такій ситуації в тебе тут поставить майже все, від ДВТх, фд з дамами+гатшот, Аххх, АКхх, ААхх, ААКх, при тому часто твій опонент не задумається над сенсом ставки, а навіть коли і задумається, то все одно поставить. (про блокери можеш навіть не писати, помітив весь хенд), але тих рук, що вже слабші від тебе, більше, ніж ти, що сильніші, тому аху скаже тобі що ти тут викинув нац
Любой фильм — это его кульминация. То, ради чего мы и пришли в кино, чтобы испытать катарсис. Кто бы мог подумать, что именно кульминация убьет на корню весь фильм. Я просто пребывал в шоке от увиденного и не мог поверить, что это то, что я вижу. Два часа фильма загубила эта сцена. Почему загубила? Использовать черную дыру только для того, чтобы спасти сюжет, о котором автор вдруг вспомнил, когда наигрался в путешествия по планетам. Вот почему. Та самая попытка вольно использовать необъяснимый и по сей день такой космический феномен, как черная дыра с целью спасения и сохранения своего художественного замысла, который, кстати говоря, далеко не нов. Для режиссера такого уровня это непростительно
а загалом мені цей фільм не дуже сподобався ))) ну але зрозуміло що режисер топовий і фільм має хорошу оцінку ... ну я незнаю не доставив мені позитивних емоцій цей фільм а вот після перегляду фільму Загублена і Праведник я був взагалі під позитивним враженням а цей фільм не оправдав мої очікування ))) але це як завжди тіки моя думка )