AndrewKoval, Noname111, мені говорили що Львів взимку особливо красивий, от дуже хочу тепер у вас о цій порі побувати. та й коли я був восени то мягко кажучи був вражений, і коли приїхав у свої Черкаси, то враження було що в село потрапив)
ukrainianfla, мені здається що нам в деякій мірі просто пощастило що у нас жили Австрійці ))) тому архітектура в нас в деякій мірі вау )) але коли ти часто в центрі буваєш круг тебе це цілим днями ти вже просто не замічаєш )) але загалом у нас є що робити начинаючи від гуляння по місту і знайомства ))) до нічної катушки в спліті ) а по можливості ще й в стріп зайти )))
ukrainianfla, ну в нас кстаті в спліті такий собі мені там не дуже тай дівчат не до кінця просто під час танцю роздягаються... ))) в мі100 повеселіше ще є один заклад у Львові )
ukrainianfla, краївка це такий чучуть розрекламований заклад ))) є один заклад як на мене який трохи дорожчий )але мені здається кращий в плані мясних продуктів )) вот приїжай можем і там напитись разом з тим неадекватом який мені здається мене в тілт хоче завести ) AndrewKoval,
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.