Блог Тільтового Лудомана)

16
Статистика
Статистика
16
1 24 25 26 27 35
  • Іду сьогодні в баньку ... ) після неї зроблю місячний звіт )
    Ответить Цитировать
    310/437
    + 0
  • і поставиш мені пиво за стрім
    Ответить Цитировать
    33/44
    + 0
  • не)
    Ответить Цитировать
    311/437
    + 0
  • пашол ти))
    Ответить Цитировать
    34/44
    + 0
  • Noname111, і як банька
    Ответить Цитировать
    10/12
    + 0
  • І так банька пройшла ... просто ух як класно всім раджу ))) хто ніколи небув або давно небув..

Що до місяця пройшов він досить добре без всяких тільтозаливів плани на цей місяць тіки позитивні а там побачим нехочу нічого говорити ) але від цього місяця багато чого буде залежити .. в плані покерного майбутнього бо я вже заїбався товкти то єбуче пло50 ))) на графіку не весь профіт коли міняв ХМ2 то з графіку злетіло десь 100-150 євро ще в холдем хедзап виграв 100 євро ще бонус там має прийти загалом десь +2ка ЄВРО подивимся що буде дальше )

За МІСЯЦЬ
    ВІД ПОКУПКИ ХМ

Ответить Цитировать
    312/437
    + 4
  • місяць іде поки що так собі .. )) за останні пару днів іграв тільки хедзапи ) з одним диким фішом ... в чувака впіп-99 3-бет-77 ну загалом зним дуже легко якщо йому просто дико не закривається .. )) тільки що закінчив зним одну сесію де я походу ігри летів 3-4 стеки ... ) по кінцевій я їх відіграв і виграв зверху ще два стеки і вийшов просто +9 євро смішно рейк космічний . але я всерівно ніколи не відмовлюсь зним іграти !!

тут сам винен як на мене на тьорні треба здаватись але вікінги не здаються за що получають люлей ))
    тут йому просто заїхало нічого дивного )
    БОГ РІВЕРА
    КАНЕШНО НА ТОБІ А ХУЛІ нехуй заходити на 4-бет з Каралями)
    теж вроді нічого дивного але такої руки я не очікував побачити)
    він неможе рум допоможе)
    після цієї роздачі мене паралізувало хвилин так на 5
    А ЦЕ ІДУТЬ РОЗДАЧІ ШОБ ВИ РОЗУМІЛИ ЯК ПАЦАН ВІДАЄТЬСЯ
    найс хенд )
    і ще раз найс хенд БРО
    ЩИРО ДЯКУЮ)

Ответить Цитировать
    313/437
    + 0
  • місяць доволі дивний ще рум не дає надії вчора заглючив чогось , я стіки харився з тим всім ну такоє , а золотий вислів жадність фраєра загубить, це точно про мене сьогодні сидів собі плюсував тут підсів чувак, я внього виграв десь 2-3 стеки за 100 роздач .. фінал був такий 1000 роздач з фішом все в рейку я плюс 15 ))) це жесть а чувак настіки легкий був .. що його би розірвав снгшнік якийсь, ну але це фігня головне позитивний настрій. Цікаво що буде в кінці місяця ))
    Ответить Цитировать
    314/437
    + 0
  • Noname111 @ 5.12.2014
    місяць доволі дивний ще рум не дає надії вчора заглючив чогось , я стіки харився з тим всім ну такоє , а золотий вислів жадність фраєра загубить, це точно про мене сьогодні сидів собі плюсував тут підсів чувак, я внього виграв десь 2-3 стеки за 100 роздач .. фінал був такий 1000 роздач з фішом все в рейку я плюс 15 ))) це жесть а чувак настіки легкий був .. що його би розірвав снгшнік якийсь, ну але це фігня головне позитивний настрій. Цікаво що буде в кінці місяця ))

СнГшнік якийсь! ну-ну. а той певне думає: ПЛОшній якийсь, і чого я його не розірвав?
    буду тепер вітатися з ЕндрюКовалем: ну шо там, СнГешнік, залив Нонейму свій БР?
    Ответить Цитировать
    32/39
    + 0
  • Noname111 @ 1.12.2014
    І так банька пройшла ... просто ух як класно всім раджу ))) хто ніколи небув або давно небув..

Що до місяця пройшов він досить добре без всяких тільтозаливів плани на цей місяць тіки позитивні а там побачим нехочу нічого говорити ) але від цього місяця багато чого буде залежити .. в плані покерного майбутнього бо я вже заїбався товкти то єбуче пло50 ))) на графіку не весь профіт коли міняв ХМ2 то з графіку злетіло десь 100-150 євро ще в холдем хедзап виграв 100 євро ще бонус там має прийти загалом десь +2ка ЄВРО подивимся що буде дальше )

За МІСЯЦЬ
    ВІД ПОКУПКИ ХМ

ем, а тебе не дивує, що 90 відсотків профіту лежать в останніх трьох Ка рук?
    Ответить Цитировать
    33/39
    + 0
  • да я мав начинающого снг )) який катає по 25 центів чувак ... ) я говорив що я мало іграю ... це все з хедзапів ) тому воно мене ніяк не цікавить .. я іграю не на дистанцію а на профіт ))) тому вот така вот біда )
    Ответить Цитировать
    315/437
    + 1
  • відіграв сьогодні плотну сесію ))) першу напевно в цьому місяці , графік нехочу скидувати а от роздачки дві найшлись класні )))

Ответить Цитировать
    316/437
    + 0
  • Noname111 @ 9.12.2014
    да я мав начинающого снг )) який катає по 25 центів чувак ... ) я говорив що я мало іграю ... це все з хедзапів ) тому воно мене ніяк не цікавить .. я іграю не на дистанцію а на профіт ))) тому вот така вот біда )

я думав, що дистанція і профіт +-прямолінійно залежать одне від одного, якщо не переборщити з дистанцією звичайно
    Ответить Цитировать
    34/39
    + 0
  • Saveman, а не переборщити знею це що по твоєму значить ?
    Ответить Цитировать
    317/437
    + 0
  • Noname111 @ 10.12.2014
    Saveman, а не переборщити знею це що по твоєму значить ?

я маю на увазі "відігрування", бо замазався, срочно треба відмазатись - і хуяк 5К рук за сесію довжиною в 14 годин. а наступного дня виграти під апчик 3 стеки за 100 рук і сказати: на сьогодні з мене вистачить, класно попрацював - гайда в баньку. оце і все, що я маю на увазі - рівномірний розподіл гри і дозвілля. думаю в кожного своя дистанція на місяць. хтось може грає один стіл добре, інший 20 - може вважати замалою кількістю екшену. індивідуальні особлисті. але це вже зовсім інша історія.
    Ответить Цитировать
    35/39
    + 1
  • давно сюди не відписав.. ) тіки в середині місяця начав награвати як на мене хорошу дистанцію , а що робити .. зимою як не сидіти дома і гріндити .. ) вчора мене трошки натянули .. попробував....пло100 хедзап іграти .. ) знову ж таки ... неміг нічого виграти проти чувака який 3-бетить всі руки з бб ... і впіп ..96 ... це дуже важко .. вот потім розберу трохи рук ... і скину .. сюди .. ) ну вчора мене чучуть піднатянули ну нічого вікінги не здаються ))
    Ответить Цитировать
    318/437
    + 0
  • Вова Обідиться якшо я не скину цей занос )))))

Ответить Цитировать
    319/437
    + 2
  • Noname111 @ 15.12.2014

на опиті блеа)
    Ответить Цитировать
    6/10
    + 0
  • йо йо йо ))) цей місяць знову ж таки іграю .. мало .. ) але мені пофік на ігру відихаю від того ) скоро їду на лижі .. це якось веселіше а ніж катушка.. ) тому напевно приступлю ... до того всього з нового року ..) недавно правда розбирав роздачі.. рахував помилки минулого місяця... основна проблема в мене з КК будем з цим розбератись ) до нового року .. хочу .. назбирати .. веселих роздач .. ) і скинути сюди ..думаю буде весело )
    Ответить Цитировать
    320/437
    + 0
  • "а ніж" - пишеться разом, можна вживати словосполучення "на відміну від", але тоді прийдеться слово катушка провідміняти до родового відмінку (це не тяжко).
    багато загадкових двукрапок, які вартувало б оформити в трикрапки, але й це не вихід: виглядає так, наче це пише юнка: багато надриву, багато інтриги, хоча інтриги в даному повідомленні нема взагалі
    розбератись - невірно. розберемось, але "будемо з цим розбИратись" і звагалі навіщо такі складні конструкції, якщо не впевнений, то пИши загальновідомими реченнями, чи висловами, чи уривками фраз, чи що воно там у тебе вже є. написав би "маю намір проаналізувати помилки" і поставив би свої загадкові ... три крапки
    ювілейний пост тобі запілю, а на во! :Δ :-D
    Ответить Цитировать
    36/39
    + 0
1 24 25 26 27 35
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.