ildoee, та да погоджуюсь .. просто я був .. трохи в тілті перед цією роздачаю я йому проіграв вот таку )) і після 10 роздач я думаю іді сюда ))) а це наоборот ) я погоджуюсь шо тупанув в нього 2 комби які мене бють а я рандомно нажимав кнопки )
і так що я можу сказати .. мені вже другий рік підряд недають зацепитись на пло100 і я незнаю чи мені це потрібно ) тобто на пло50 стіки фішів.. шо просто пздц .. плюс мені просто блять не складується на пло100 десь я не контролюю свої емоції тілтую в деяких випадках просто не обдумані рішення ну радумає що хоть спроби є .. роздачі описувати не буду ..якщо когось цікавить питайтесь .. будем щось думати .. правда там пару роздач таких шо тіпа просто диспа або коіни просто скинув понити ) ну а загалом поки що мені не подобається моя ігра на пло100 я просто не показую рівень може гроші давлять і ще всяка лабуда може скіла не хватає кароче такоє будем продовжувати .. )
і так на пло100 справи поки так собі .. ) вот такі роздачі мене просто нереально бісять коли ця чудо їбала закінчиться .. ) ну але то таке.. не асоба парюсь... головне закріпитись на ліміті.. )а цей Kiwic божествиниий далбайоб або це такий чудо стиль ігри)
місяць закінчився .. радує тіки одне я закінчив його в плюс ... правда в мікро плюс ..але плюс є плюс ))) пічяль тіка одна я неможу закріпитись на пло100 думав вийде а не вийшло ну нічого ще цей місяць відіграю пло50 і з травня якшо квітень буде окай )) буду шпіляти соточку хоча б пробувати )я незнаю яка основна проблема моя... тіки догадки можливо грошові можливо психолочні ... можливо стратегія занадто плоска ну незнаю кожні 4-10 тисяч рук буду розбирати свої руки і там шукати помилки ) а загалом всім гл за столами в новому місяці )
цей місяць якби намікнув шо просто братан не буде ) остання роздача напевно сама епічна яку я зіграв за все життя )) хоча навіть не памятаю це даунстрік чи як це назвати міні тілт і ще всяку лабуду . )) мене це формує як гравця але мене це вже схарило .. бо я хочу вже начати ..розривати ті ліміти .. ) кстаті я ту задумався над Іпокером )
із KJ погоджуюсь що я дуже погано там зіграв прифлоп бо це ізі пас .. )) але я в тілті .. був такшо для мене це був тіпа ізі колл )) тому погоджуюсь але вот в перед останніййй чекаю від тебе пояснень )
Noname111, А на яку руку кладеш ти оппонента коли він виставляє тебе в All-inn?? ти call 9.5 він рірейз 58. Той чувак fish, но ненастільки ж. Шо у нього може там бути??? JJ/QQ/KK?. Він відноситься до агресивних фішів і дивно шо він заколлов з тріпсом, але коллоти all-inn ти там не мав.
ahhoo, тут така шляпа... мені треба мати мінімум 35 процентів ... ) треба докласти 40 за банк 130 ... плюс в мене 3 овера ... це ще не враховуючи що в нього там тріпс точно а тут ми ще й практично сплітуюєм ) мені здається ти помиляєшся на рахунок фолду
ahhoo, я навіть в калькулятор забив... різні варіанти самий поганий ісход .. це коли він мене порізав і в нього туз .. там я маю 27 процентів а в середньому в мене від 32-37 процентів на перемогу просто різні варіанти пробивав... тому я думаю... цей колл в дистанціїї я виведу в плюс !
ahhoo, Там всьо погано, позиція, карта, опонент. Той чувак буде без позиції рейзити AAxx і всі руки вроді твоєї дабл сюітед. Хітити борди будеш дуже рідко, а ймовірність шо застілеш банк дуже невелика бо він буде ставити з першого слова.
ahhoo, я тобі все описував про роздачу з тріпсом... не шарю просто в любому випадку мені потрібно 33-35 процентів.. значить це плюсовий колл ) як на мене ізі рішення
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.