День 38
Рейк бек +265,34
Бр 2025,63
Вирішив трохи відихнути і перейти на PokerStars,бо дивитись лобі Red стару день в день впродовж 30 з чимось днів, трохи піднадоіло,зроблю невеличкі зміни
День 39
+73,66
Бр 2099,29
Посередня гра сьогодні в мене,були моменти коли точно міг відскочити від кулера але хоч без фатальних помилок,явно по комфорту приємніше на Покерстарі грати,і Starcaption в рази мені зручніший ніж Ipokertools.але це таке, завтра настроюсь уважніше грати ,так як чуть відрізняються поляня від Ipoker
День 40
+195,88
бр 2295,17
Сьогодні більш сконцентрованіше відіграв,хоча міг деякі рішення і краще приймати,завтра постараюсь працювати ,над концентрацією дальше,з + це то що був чуть втомлений і одну сесію пропустив,а не як завжди грав через силу
День 41
+35,78
Бр 2330,95
Сьогодні мало грав вирішив відпочити,і не жалію бо почуваюсь чудово ,а не як тиждень назад виснажений
День 42
+211,71
Бр 2542,66
Сьогодні зранку,непоганий склад був,а у вечері вже почав відчувати сонливість і втому і вирішив,завершити швидше,поки дурниць не наробив,досить важливо слідкувати за своім станом,бо це або добре додає або добре заберає вінрейт
День 43
+67.44
Бр 2610,1
Посередній день ,були від мене помилки і були деякі хороші роздачі
День 44
+422,13
Бр 3032,23
Сьогодні трохи складалось в роздачаш,то ж помилитись важко було,трохи відігра діп стеки(дуже люблю грати в глибоких стеках,це прям моє),роздач зіграв не так багато ,бо повернувся в спортзал після невеликого перериву і прийшов додому і заснув
На рандомайзері на флопі і на рівері випав 90+,флоп 10 процентів думаю точно можна рейзити з дамою пік,тьорн солвер хоче чекати цю руку,а ставити даму 10 ,що логічніше,але дивився ставка з цьою рукою не є мінусова,а врахувати те що я тільки 10 процентів зіграю так,від 10 процентів чек рейзу флопа з нею,то це думаю не буде погано в любому випадку.Рівер думаю з дамою пік ми забовязані доблефовувати,тільки от зараз думаю що краще поставити не овер бет, а олл ін
День 45
+99,67
Бр 3131,9
Сьогодні грав просто жахливо,навіть остайню сесію завершив ,бо робив дурниці,повезло просто що закінчив в плюс,завтра потрібно настроітись і показати хорошу ігру
Думаю це одна з кращих рук для блефу рівера,а ви як думаєте?
ДЕНЬ 46-47 Відпочинок
+202,95
Рб+ 90,50
БР 3425.35
Сьогодні і вчора відпочивав від компютеру і дому взагалі,інколи потрібно робити хороші відпочинки,щоб не було вигорання
День 48
-105,49
Бр 3319,86
Трохи важкувато сьогодні було після відпочинку,ще не відновився,але добре що ще так, десь не складалось ,десь тормозив,завтра потрібно в кращій формі підійти
День 49
+24,7
Бр 3344,56
Грав сьогодні ще досить погано,але вже краще себе трохи почуваю і міг хоть ,щось думати інколи,якісь цілу ніч жахіття снились,щось я важко відхожу від відпочинку,завтра потрібно постаратись явно краще приймати рішення ,ніж сьогодні
День 50
+ 95.65
Бр 3440,21
Не найкращі сьогодні рішення я приймав,особливо увечері,але вже краще ніж учора,хотя жахіття дальше снились,маю надію що завтра вже організм відійде,сьогодні в залі постарався все це вигнати з себе, але знаходити собі відмазки на погане самопочуття ,це явно не краще рішення,тож потрібно просто ібашити і все
День 51
+336,6
Бр 3776,81
Сьогодні не багато грав,бо після треніровки вчорашньоі ,шось чуть важкувато зранку було,старався більш сконцентровано грати ніж попередні дні,помилки звісно були,але вроді поменше трохи
День 52-53
+204,73 Рб +80
Бр 4061,54
Вчора мало грав,тому кинув за 2 дні,сьогодні якщо чесно доволі жахливо увечері грав,але десь повезло мені,завтра буду шотати нл 100 ,потрібно явно в кращій концентраціі до цього підійти
День 54
+117,17
Бр 4178,71
Мало грав сьогодні,десь не складалось,але десь і показував не кращі рішення,хоча увечері більш настроівся,склади столів були сьогодні хороші,подобається що на нл 100 половину регулярів це украінці
Привіт, а де граєш? Нл10 краще старзів в плані фішів?
nartykl, Привіт на Старзах зараз граю,до нл 50 грав на Ipoker
Думаю на нл 10 на Старзах саме краще,бо на Ipoker в мене получався рейк 18 бб на 100(хоча може ,це через моі широкі ренжі,але всеодно щось астрономічне)
День 37
-20.22
Бр 1760,07
Сьогодні прям дуже не складалось в роздачах,але позитив в тому що почав сконценровано грати,це головне і потрібно продовжувати зберігати концентрацію