Странный ответ поддержки.
Чому джекпот не був нарахований:
Програвша рука не відповідає мінімальній кваліфікації — для Bad Beat потрібно програти з:
Каре або сильнішою комбінацією,
Або (в окремих випадках) фул-хаусом з тузами та десятками і вище, зі 100% використанням обох карманних карт.
→ У даному випадку суперник мав лише фул-хаус AAAQQ, що не відповідає мінімальним вимогам.
Обидві карманні карти суперника повинні бути задіяні у фінальній комбінації, що також є умовою для кваліфікації на джекпот.+
Поддержка просто убивает.🤪
"Просимо вибачення.
Ваша роздача відповідає технічним умовам, однак формат Rush & Cash наразі не бере участі в системі Bad Beat Jackpot. Участь у джекпоті можлива лише за столами з відповідною позначкою "Bad Beat Eligible" (наприклад, де це прямо вказано в лобі або в кеш-іграх без швидкого переміщення).
Рекомендуємо для участі в Bad Beat Jackpot обирати класичні кеш-столи NL Hold'em, де активовано цю функцію."
При этом сегодня выплаты были в раше и вчера. да и в условиях написано
Я думаю случился сбой из-за 3го игрока у которого была комбинация AAA88 и программа неучла AAAQQ и поэтому не сработал тригер. думаю им вручную надо выдать участникам раздачи призовой фонд пологаемый на тот момент
Поддержка продолжает, сама себе протеворечит.
Для умов отримання джекпоту треба, щоб переможець та переможений для складання комбінації використовувати обидві кишенькові карти.
В даному випадку система вірно все розрахувала.
Чтобы комбинация участвовала в джекпоте, необходимо собрать каре, имея карманную пару на руках.
В твоем случае у тебя должны были быть карманная пара АА, а на борде также должны быть АА
Доброго времени суток. Вчера играл R&C получилась вот такая раздача
Выплат небыло. Написал в поддержку и получил такой ответ:
"Дякуємо за звернення до служби підтримки GGPoker UA.
Роздача була коректно оброблена системою.
Незважаючи на те, що ви виграли з дуже сильною рукою, програвша комбінація не підпадала під умови для активації Bad Beat Jackpot.
Бажаємо гарного дня."
Как это не попадает если в условия написано :
У оппа рука AAAQQ у меня АААА9, две карманные карты у меня и унего участвуют.
вот одна из раздач с джекпотом