Совместный блог украинских регуляров (Спільний блог українських регулярів)

233
Статистика
Статистика
233
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-4080
  • Постов
    2,899
  • Просмотров
    508,622
  • Подписок
    233
  • Карма автора
    +1,680
1 11 12 13 14 145
  • wantStradle @ 19.3.2014
    В мене питання не по стратегії, буду вдячний за відповідь:
    1. Які ВоД-и з імпортних порадиш подивитися при переході з ФР на СХ?
    2. Хочу знайти рум з високим рейкбеком без набивання статусів, які руми/афілейти можеш порадити?
    Дякую.

1. zazano, Гальфонд, Саус
    2. Граю давно виключно на старзах і трохи на фтп, тому не підкажу.

Jonny_Rixter @ 19.3.2014
    Inferno Всі питання стосуватимуться NLHE:

1) Чи варто починати кар"єру професійного гравця в покер сьогодні?
    2) Старзи чи євроруми?
    3) З якого ліміту варто починати?
    4) БРМ
    5) Покер як робота-на якому ліміті варто зупинитися.
    6) Ефективне навчання: ВОД vs тренер
    7) Що казати своїм друзям/родичам/дівчині коли вони запитують чим ти займаєшся?
    8) Закінчення кар"єри-момент виходу:планувати заздалегіть чи тягнути до останнього?

1. Якщо чесно, то не варто. Поріг входу уже занадто високий. Тільки якщо є хороші математичні задатки, працелюбність і ентузіазм. Всі ці фактори більшість схильні завищувати у себе)
    2. Гри дуже багато на старзах і при цьому на мікролімітах вона дуже легка. Не бачу сенсу тут ганятись за рейкбеком чи ще більш слабким полем.
    3. З найнижчого) НЛ2
    4. Максимально агресивний до нл100. По 20 БІ на ліміт десь. При 10 спускатись нижче. З нл100 уже переходити на 35 БІ. Я зараз граю приблизно зі 100 БІ на своїх лімітах.
    5. Не потрібно зупинятись. Якщо є бажання стабільно заробляти, наприклад, 1000-2000$, то краще і не починати. Бо поточні життєві вимоги ці суми задовільнять, але не більше.
    6. Хороші тренери зараз дорогі. Я б розраховував на декілька тренувань в місяць+перегляд 5-10 ВОДів в місяць.
    7. Залежить від рівня адекватності і світогляду людей, яким ти хочеш це розповісти. Більшість моєї рідні ( тітки, дяді і т.д.) думають, що я працюю у ІТ-сфері. При цьому, більшість друзів знають про покер і абсолютно нормально на це реагують.
    8. Я буду до останнього тягнути, якщо тільки не з'явиться на стороні діяльність, що мене зацікавить більше. :)
    Ответить Цитировать
    7/78
    + 10
  • NoRby @ 19.3.2014
    Inferno
    Привіт.
    1 - Шо дало найбільший стрибок у твоєму розвитку? Ти довго катав нл100-200, а потім швидко почав прогресувати.
    2 - Флопзілла. Інвокер та ВеликаКишеняПоганаМиша давали приблизний план роботи з нею, але хотілось би почути ще й твій варіант.
    Наприклад, задаємо діапазон регуляру колд-кола на баттоні проти рейза з УТГ, дивимось як він попадає в різні дошки. Наступне, як він попадає у дошку при колі на ББ проти стіла. Наступне, як він попадає у дошку у ситуаціі, коли захищаю ББ проти стіла з СБ.
    Шо розбирати далі?
    3 - Ти гравець нл100. У тебе в арсеналі є такі інструменти для покращення гри: просто багато грати в покер, работа з флопзіллою, викладування роздач на форум по типу ахай, води та роздачи з runitonce, тренер тощо. Як би ти процентарно розподілив свій час між цими пунктами?
    4 - Як ходити в спортзал, а потім ще й викатувати такі дистанції, як ти. Після тренування мозок відрубається і грати неймовірно складно.

1. Поїхав в Індію, спробував ЛСД, почав ширше мислити з мінімумом стереотипів і шаблонів. Це все вилилось у напрацювання практично з нуля своєї стратегії гри.
    2. Я розбираю гру у флопзіллі з точки зору свого спектру. Тобто, в рамках стратегії є частоти, яких я дотримуюсь і від них конструюю діапазон. Спектр опонента мене цікавить мало. :)
    3. Робота з флопзіллою 30%, робота з тренером 10%, RIO - 10%, гра в покер - 50%. Роздачі викладувати можна, коли час вільний буде)
    4. Я буквально сьогодні сходив на йогу і думаю, що заміню нею тренажерну залу, тому що і організм не так навантажує, і при цьому тіло розвивається досить ефективно, в тому числі і в силових показниках. А так, то у мене був період, коли я нічим крім спортзалу і покеру фактично не займався. Що насправді не дуже добре. :) І після силових занять зазвичай потрібно було годину-дві поспати для відновлення.
    Ответить Цитировать
    8/78
    + 10
  • Yaruk7 @ 20.3.2014
    На рівері ще секунд 15 вагався пушити чи ні, але такі не набрався сміливості.

Ти б закрив?
    Ответить Цитировать
    4/55
    + 1
  • Yaruk7 @ 20.3.2014
    1. ніколи не пізно, а рівень гри на середніх лімітах надто перебільшують

Inferno @ 20.3.2014
    1. Якщо чесно, то не варто. Поріг входу уже занадто високий.

Тепер я навіть не знаю, що думати...)
    Сообщение отредактировал Jonny_Rixter - 21.3.2014, 2:30
    Ответить Цитировать
    5/55
    + 1
  • Sanchello @ 20.3.2014
    Інферно, має право на життя такий розіграш, чи це повний пи";%ець ?
    $0.25/$0.50 No Limit Holdem
    PokerStars
    5 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG Sanchello ($51.27) 103bb
    CO pokerhome835 ($49.67) 99bb
    BTN RoleXX-SS ($90.20) 180bb
    SB Firol1 ($50) 100bb
    BB Mizantroppp ($53.55) 107bb

Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Sanchello is UTG
    Sanchello raises to $1.50, pokerhome835 calls $1.50, 1 fold, Firol1 calls $1.25, Mizantroppp raises to $8, Sanchello calls $6.50, pokerhome835 folds, Firol1 folds

Flop: ($19, 2 players)
    Mizantroppp bets $8, Sanchello calls $8

Turn: ($35, 2 players)
    Mizantroppp checks, Sanchello goes all-in $35.27, Mizantroppp calls $35.27

First run:

River 1: ($52.77, 2 players, 1 all-in)

Second run:

River 2: ($52.77, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $105.54
    Mizantroppp shows three of a kind, Tens

Sanchello shows

Mizantroppp wins $103.04 (net +$51.77)

Firol1 lost $1.50
    Sanchello lost $51.27
    pokerhome835 lost $1.50

Тут з префлопу велика вірогідність отримати 4вей на флопі, тому я б 4бетив.
    На постфлопі, то грав би аналогічно. Думаю, що пуш на турні буде кращим, ніж чек, так як є руки, які ми вельюбетимо ( QQ-KK, AJ, KJ) і їх більше, аніж натсів (KQ, JJ-TT - частину з них ще й саме буде пушити на турні) і в той же час на багатьох ріверах ми просто або дамо йому безкоштовно доїхати, або не зможемо вельюбетити.
    Ответить Цитировать
    9/78
    + 5
  • Пацики, куплю ЛСД терміново
    Ответить Цитировать
    8/59
    + 10
  • imblack @ 20.3.2014
    Пацики, куплю ЛСД терміново

краще вже кокс
    Ответить Цитировать
    5/16
    + 0
  • бомбезна ідея з українським блогом, хлопці!
    вітання зі Львова
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 6
  • Сьогодні вирішив спробувати галявину на ФТП.
    5086527.png

Виявляється в покер можна і вигравати
    Ответить Цитировать
    9/59
    + 10
  • imblack @ 21.3.2014
    Сьогодні вирішив спробувати галявину на ФТП.
    5086527.png

Виявляється в покер можна і вигравати

А 2-4 на PS як тобі?
    Є питання до Iнферно

Iнферно, як ти дійшов до тієї моделі гри, яку використовуєш зараз? Чи ти сам її розроблював та рахував, чи розбирав якихось сильних регулярів та копіював їх гру? Чому я спитав, я знайшов дещо спільнє у твоїй грі та грі одного сильного російского регуляра.
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 0
  • Vezuchii @ 21.3.2014
    А 2-4 на PS як тобі?

Не знаю не грав. Я після з200/нл200 одразу подався у з500
    Ответить Цитировать
    10/59
    + 0
  • Вищезгадана книга "Математика покеру" - Білла Чена чи когось іншого?
    Ответить Цитировать
    2/2
    + 0
  • Почитал блог - ничего не понятно)
    Блог создают для того чтобы другие участники форума могли заходить общаться, писать комменты. Вы просто теряете большую аудиторию, зайдет каждый по разу, подумает: "о чем тут они пишут?" и закроет этот блог навсегда.
    Ответить Цитировать
    1/1
    + -1
  • Vezuchii @ 21.3.2014
    Iнферно, як ти дійшов до тієї моделі гри, яку використовуєш зараз? Чи ти сам її розроблював та рахував, чи розбирав якихось сильних регулярів та копіював їх гру? Чому я спитав, я знайшов дещо спільнє у твоїй грі та грі одного сильного російского регуляра.

Спілкувався з одни хорошим ХАпером і з ним напрацювали модель гри для 6макс. Ні у кого не копіював, тому що тоді, як мінімум, не було у кого.)
    Ну а регулярів, у грі яких буде щось спільне з моєю, ставатиме тільки більше з часом, так як ця модель набагато більш оптимальна, ніж ті, що використовуються зараз. І чим сильніше буде поле, тим оптимальніше необхідно буде грати.

П.С. Пропоную замінусувати юзера kalyawe4ka. А то воно зайшло в блог і масово намінусовало наші пости без будь-яких коментарів.
    Ответить Цитировать
    10/78
    + 3
  • Отакої!!!
    Їнферно залізло у таку цікаву пригоду, і мовчить :)

Привіт вам, хлопці, з планети МеТеТе, та усіх благ!
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 4
  • inferno, дякую. З твоїх рекомендацій зрозумів, що знаю не так вже й мало, тільки застосовую не відповідально))
    можеш і на ці питання відповісти?
    sickrifel @ 19.3.2014
    1 - яких авторів з rio чи страдежи ти б рекомендував для:
    а) вивчення гто моделі гри
    б) вивчення експлуатаційної моделі гри
    в) загальних концепцій
    2 - Твій БР 500уо, як би ти піднімався по лімітах
    3 - з якого ліміту варто задумуватись про оптимальні стратегіїї
    4 - як оцінити очікування при грі з експлуатаційною та ГТО орієнтованою моделлю
    5 - які рекомендації по збільшенню вінрейту ти б дав

на кожне з питань буквально пару слів)) Дякую
    Ответить Цитировать
    5/6
    + 0
  • Вчора не відписувався, бо не було про що. Малий захворів, не давав спати. Сподіваюсь нічого не пропустив. Так, навскоси наче прочитав.
    В 100501 раз почав займатись покерним розвитком. Тепер зайшов трохи з іншої сторони, вирішив записати, що заважає мені показувати А-гру і чому я так часто останнім часом показую Г-гру Я в принципі все і так розумію, нічого нового не відкрив, але коли воно викладено на папері, то бачиш те що дійсно важливо і бачиш ті речі, які можуть вплинути відразу на декілька проблем.
    Але все ж саме головне, зробити ці вправи системними. Я знаю, що я це вже писав, але буду писати доти, доки самого вже не буде від цього вивертати
    Ответить Цитировать
    17/215
    + 2
  • Razan @ 20.3.2014
    Но согласитесь, братья, если бы выходцы из Белоруссии писали на своём родном языке, мы бы понимали их досконально? Думаю, нет.

Я дивився білоруський канал без особливих проблем. Для довідки - за лексичним складом різниця між українською і білоруською всього біля 16%. Думаю, білоруси розуміють про що тут мова
    В будь-якому випадку, достатньо вже спекулювати на цій темі. Ми завели цей блог для того, щоб спілкуватись українською. Спілкуватись "чтоб всє понялі" в нас була можливість і без цього блогу. Тобто це додаткове поле спілкування, а не обмеження когось у чомусь, як це дехто намагається виставити.
    Ответить Цитировать
    18/215
    + 17
  • Sanche11a,

Не зрозуміло ? Не читай, в чому питання ?
    Там на першій сторінці, десь, також був, йолуп, якому було не зрозуміло.
    Якого біса в сюди лізете ?
    В житті так само до речі, з Рашки в Україну носа пхають, чи ви захистити тут россійсько мовних людей хочете ?
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 7
  • На блог підписався ще вчора. Звичайно, тут я буду писати українською мовою, той, хто захоче мене зрозуміти - зрозуміє. і не має великого значення, напишу я на українській, російській чи польській.

Взагалі, для мене немає проблем з мовами. Якщо людина до мене звертається українською - я відповім тією ж, і так далі.
    Ответить Цитировать
    2/2
    + 6
1 11 12 13 14 145
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.