Хлопці, дякую вам за таку ініціативу, думаю усі розуміють, що блог був створений саме тому що ми зрозуміли наскільки важливо поважати та не забувати свою рідну мову.
Можливо хтось із ТСів вирішить створити якийсь марафон?) Тому що покерні запитання закінчаться дуже швидко)
Сообщение отредактировал BorisBurda - 23.3.2014, 22:11
В мене відсутня В-гра. Або Б-гра, або Г-гра. Буває, що ловлю нірвану і достатньо довгий період показую А-гру, але такий період закінчується тим, що я починаю думати, що можу все. Поступово гра переходить в Б-гру і потім, як зараз, я починаю показувати Г-гру. Тоді я починаю аналізувати, знаходити, працюю над психологією ітд ітп. Після цього знов А-гра. Я таких циклів вже пережив мінімум 3. І, якщо чесно, мене це вже дістало. Сьогодні 175ккал - поки рекорд. На це пішло 34 хвилини. Думаю, що більше часу я собі навряд чи дозволю. Тому далі буду йти по лінії підвищення навантаження/швидкості. По грі сьогодні було все ж ближче до Б-гри, але є декілька рук в яких сильно вагався і в результаті робив не те що треба. Завтра з ранку подивлюсь що до чого. Зараз база в Rebuild Cache - це надовго.
Щось я перехвалив ФТПшечку Ще й Інферно там намалювався з якогось дива, сидить собі за кожним столом і гтошить направо і наліво Тому довелося роздягати старзівських топрегів
$2.50/$5 Zoom No Limit Holdem PokerStars 6 Players Hand Conversion Powered by weaktight.com
Final Pot:$1,221.90 banderik shows a pair of Deuces - Ace kicker
zazano shows a pair of Deuces
banderik wins $1,219.10 (net +$611.90)
zazano collects $17.80 (net -$607.20)
----------------------------------- На рах. марафону: я б залюбки щось вигадав, але матиму в квітні багато справ+ДН+планую більше часу витратити на теорію. Проте я усіма руками за те, щоб блог засяяв новими барвами. А так як макітра в мене вже не варить, то хлопці не соромтесь і пропонуйте свої ідеї, задавайте питання, висловлюйте побажання
з АК думав, але це 4бет пот і щоб мені там заривати свою руку, суперник повинен лише грати вельюбети рівером і чека всі блефи. ну і 9х рук я йому явно не клав.
а з стрітом навпаки, тяжко придумати руки які я бью, аби в мене був би хочаб , тоді б ще можна було подумати над коллом
Тренажер - 185ккал ті самі 34хвилини - крутив швидше =) По грі навіть не знаю, що й сказати. Було декілька помилок наче незначні в теорії, але значні на практиці. В тому сенсі, що ЕВ дії було наприклад -3бб, а програв 40бб.
BorisBurda @ 23.3.2014 Можливо хтось із ТСів вирішить створити якийсь марафон?) Тому що покерні запитання закінчаться дуже швидко)
Я може буду. Але це смішно буде назвати марафоном. Бо ті дистанції, що награю я за місяць, Inferno грає за тиждень. Але відчуваю потребу в якійсь систематизації і хоча б невеличкій дисципліні.
Вчора накрутив 210ккал. По грі був закономірний відкат, але в принципі грав наче нормально. Б-гра. Думаю може почну сьогодні дисциплінарний тиждень Зараз з дітьми їду забирати собаку, 100км Сподіваюсь довго не затримаюсь.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
Молодець показав В гру)