avpog, лол ) ну просто як бачиш в мене з російською проблеми тому я вирішив писати по українською і все просто мені важко писати по російськи ) і я писав нікого нехочу цим обідити
Noname111 @ 22.5.2014 avpog, лол ) ну просто як бачиш в мене з російською проблеми тому я вирішив писати по українською і все просто мені важко писати по російськи ) і я писав нікого нехочу цим обідити
Я не обижался, про пошутил. Если кого обидел, извините.
ну такоє на фоні того що мені впадло іграти,але я стараюсь сідати до тільторегів ))) у звязку з тим що мені треба рейк ) вопшем мінімальний прогрес є ))) але шось мене не дуже тішить це все )) вопшем сьогодні футбол такщо я на все забив ))) катати у вечері не буду ))) так як буду глорити РЕАЛ )))
вчора був вихідний ) сьогодні сів поіграти в мене вже давно не було такого відчуття хотіти гріндити ))2-3 годинни пройшли просто незамітно вот рейку мало набиваю поміняв стратегію ігри став нітом що мені не дуже подобається але це прибутково )) ну такоє ) результати після першої сесії , і нарешті хочу робити дві сесії в день ну просто ніяк не получається погода хороша я хочу гуляти , і я лінтяй ))) я ще раз це повторюю )
misakm, на скандинавській ! я пишу так як мені удобно і прошу вибачення якщо комусь щось не підходить !можете сюди не писати,цей блог я веду для себе !
хочу сказати шо мій марафон провалився так як вчора я залив відносно багато для мого бр )) але нічого як кажуть за даунсвінга ідуть апсвінги)) ну ладно чого про погане я не дуже розстроєний так як я розумію що це пло дуже дисперсійне і плюс я тілтующа мавпа))))дистанція верне)))))))
лишилось на мому рахунку 1200 євро! я незнаю що робити я морально настіки вбитий шо просто пздц я навіть незнаю що сказати всі мої руки просто вбивають і пох*й що в мене сет старше флеш дро я ж фіш протів мене гатшоти заїжають стріт флеші каре і пздц кароче я заїбався від цього !!!
по опыту - лучше спустись по лимитам, 50 играть при 1200 стремненько будет, в первую очередь проигрыш 1 байина будет бить по твоему настроению и как следствие ухудшение игры. Удачи
misakm, дякую )але на пло50 я себе досить круто відчуваю вот пло100 це просто якесь пекло я просто нерозумію як люди мають ще банкроли з їхньою ігрою !!!! це просто анріал !
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.