веселі в мене сесії)) 1 роздачі ) хотів блокбетити тьорн шоб він викинув .. або тянув якісь свої веселі дро але коли я побачив його руку на рівері ))) було мені чесно кажучи його шкода ) 2 роздача ) як в ній поставити оптимально рівер щоб добрати ? ну в нього 80% 2 -- але як треба поставити шоб він проплатив мені здається оптимально вліпити олл ін в рівер як я це зробив хто має ще якісь ідеї ?
сьогодні була сама жостка сесія за весь час на пло50 .. за весь час летів 14 стеків ))) по EV в плюсі нагинали мене як хотіли але завдяки рейку ... і бонусами закінчив -2 стеки !!!)
зараз розбираю сесію в деяких ситуаціях ігра дуже подобається .. )загалом під час тої сесії .. моя психіка досить добре трималась ... )) я навіть нею задоволений .. незнаю практично не тілтував... ) цим дуже задоволений навіть незнаю як дійшов до такого стану )) НУ І САМА ЕПІЧНА РОЗДАЧА)) а загалом мені дуже не комфортно іграти з одним регом незнаю він просто мене читає .. просто нереально важко зним )
і так .. з приємного ..я нарешті начав бамхантити пло100 .. ) пока нічого про цей ліміт неможу сказати .. але там всі дуже агресивні а на ШД просто пздц показують але то фігня )) ... друге шо я хотів спитатись .. хтось може ..порадити відео .. статіі незнаю .. або сама щось сказати про ігру на бб ... ? бо вона в мене дуже катастрофічна буду вдячний за поради .. )
мої тілтові .. сесії мені подобаються тільки тим .. що вони мене психологічно ...заряжають і це скіл як не як .. тепер я можу іграти нон стоп в замазці без нервів...хоча деколи вони провляються. .. але ігра з 10 оцінюється на 7.5... є ще куда рости в плані психології .. ) я ще не терпів на пло100 .. -10 стеків )) буде цікаво думаю )) ну і пару роздач де я нормально тупив і просто мені не складувалось )
тут я просто заігрався я розумів що там дуже сильна ) ну і тьорн мене добре усилив.. ) я не міг йому положити сет хоча дуже погано зіграв флоп )
тут динаміки взагалі не було за столом .. мені тут теж здається шо я цілком ок постави своїх 10-11 аутів )) що хотів то получив ))) а тут я просто неможу нічого сказати крім слова найс хенд дібілоїд !!! ранер ранер стріт флеш ізі )))) я не шарю шо робиться в голові в цих людей ))) як на мене він мав здаватись на тьорні а тут відверто залізло в рівер )) і той гандон тянув тайм банк до останьої секунди ... а за що получив таку саму взаємність я потянув до останьої секунди так само і написав шо він ідіот ))) чат правда не сохранився ми тепло попереписувались )
глянув фільм "Вселенная Стивена Хокинга" на реальних подіях нереально класний фільм , просто купу емоцій переніс під час фільму .. драми купу цікаво .. ) не думаю що хтось пожаліє .. переглянувши цей .. фільм .. ) думаю Головний актор має брати ... оскар ) а той кращий фільм року ))
останім часом все більше і більше сижу .. в хм2..)і бачу там багато помилку. . но основною лишається помилка на сб-бб ... треба певно взяти тренера .. ) якшо я цей аспект .. виправлю .. я вагомо підтяну .. свій вінрейт чому.. буду дуже радий.. загалом .. пока все якось .. так .. ) вот ще одне питання моя проблема .. я часто інста жму на кнопки навіть не думаю .. вот і ця роздача стала для мене .. проблемною як її оптимальніше зіграти .. ) на флопі я нехочу його крутити адже я багато не добираю ) загалом радий послухати думки )
На JJ у тебя блокер, QQ ставят терн, 33 тоже должны, чтобы добирать с твоих слоуплеев.. Да и такой товарищ, ставящий потбет ривера с А-флером на таком борде, может заколоть и рейз на нём. Ты хотел сказать, ридсы?)
)і так .. графік не дуже хочу .. скидувати за минулий місяць .. скажем так мене апнуло .. ) і дистанцію я не набив ..хорошу ...тому що було багато проблем .. і з кампом .. і зі здоровям .. хоча це можуть бути і відговорки )) тому ... от такі вот справи .. ) загалом .. всіх з весною ) ... а тепер приступаєм до грінду ) в цьому місяці хочу.. показати хоча б 30ка-40ка рук . .) хоча звіт вийшов .. скупим.. я навіть незнав що написати бо в блозі відносно скучновато .. хоча постараюсь в новому місяці назбирати .. роздач з пло50-пло100 .. якщо цей місяць .. буде хорошим.. то з квітня почну шотити пло200 !)) всім удачі ) іду дивитись Ліверпуль-Манчестер Сіті )
відіграв .. доволі дивну сесію сьогодні ..вроді перша в новому ..місяці загалом задоволений тільки обємом .. рук .. і часом за ігрою ))) подивлюсь думаю буде весело в цьому місяці )
незнаю чим він керується в таких ситуація на флопі .. мені здається нормальної на флопі .. залежить які руки я йому кладу .. ) якшо в нього нема AA тузів з бродвейом тоді я поставив досить ок в коін )
тут просто найс хенд ... ребята .. я тіки одного не шарю він з шатшотом виставляється в плюс ЕВ якого ?????
а тут просто до нас зайшов чувак з пло200 .. і іграв як відморожений ну на флопі колл не дуже подобається ))) хоча в мене є багато аргументів на цей колл..але не дуже хочеться їх розписувати )
а тут теж просто найс хенд найс колл префлоп .. і все накупу ))) дібіл
той самий дібіл з попередньої я незнаю можна вивести його колл в плюс хтось скаже ?
тут нічого особливо просто як мене дістав цей дибільний регуляр suhofruct.....ну просто жесть))) я йому помщусь обіцяю )))) правда протів мене йому така їбала закривається )))
Сьогодні під час сесії стикнувся.. з купою психологічних проблем .. просто зібралась хороша ігра на пло50 практично з регами я би не сказав що вони сильні але мені протів них було не легко,і я в деяких ситуаціях де протів фіша я би брав ініціативу в свої руки ...і ставив би до рівера навіть би не задумувався... а тут .. я просто іграв як телефон тільки колами .. без ідей просто нажимав на кнопки .. і це мене якось бля вбиває.... банкролу на пло50 в мене точно хоч відбавляй а тут така штука що я незнаю як іграти , і це засмучує розумію що не працюю над теорією , в хм підзабив дивитись. Треба шось з цим робити тепер замість сервінгу в інеті треба хоча б розбирати минулі сесії .. і тепер я трошки задумався над тренером .. хочу дуже взяти не з снд бо в нас ціни на тренерів .. просто бля космічні плюс ... він тіки показує як він іграє ігру А а яку ігру він показує в тілті а коли його А ігра переходить в ігру B плюс на інших форумах тобто англійських тренери дешевші ... розцінка десь 100-300 доларів хороших регулярів )
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.