крутой дневник
Як успіхи?
zaza1985, побольше надо было? Хотя бы 10 бб?
2LozhkiSahara, спасибо, очень приятно
Makharynets, не знаю, що відповісти, банкрол на місці, то пару сотень програю, то виграю, але по факту топчусь на місці.
Спочатку засмутився, що не доставив на бб фішки, щоб подивитись флоп і забрати нок, але потім зрадів, що не вилетів. Нічого особливого, але певен, що більшість доставляють, щоб подивитись, і як результат закінчують гру в турнірі, як мінімум на цей вхід.
peacoc, Я хоч не вмію грати, лиш іноді бавлюсь у своє задоволення, але не колов би там точно з Д5, рейз через КО і сайзинг 3бб з мп також сумнівний, та й А6 там також не мало би бути, бо якось нема сенсу того колу, дивна загалом роздача. Та й з ДД слоуплей на дро борді також дивний.
Обидненько в топ 60 проигрывать за столько фишек и ещё такой руке. Хз пролазит ли его кол при 2 ножках, но он с запасом покрывал нас обеих.
Каиф...
Месяцем ранее не смог потащить в тривей олл-ине с АК...
Опять не справился на финалке... На той за первое было около 1050 дол, а в этой около 300 дол, в первом случае дали 150 дол, во втором только 50...
Давненько ничего не выкладывал.
В этом месяце немножко поднял бр.
peacoc, Привет, из раздачи выше мне не нравится сайзинг 3бета в таких стеках. Фолд на последующую движуху хороший.