останім часом ..менше іграю ніяк неможу вирішити проблему із візою ) .. але це таке .. більше гуляю ... літо .. сідати .. за столи взагалі не хочеться... але зараз треба .. буде чуть покатати .. бо в сетці мікрогеймінга ... класну акцію .. зробили .. тому трошки побацаю ) а решта все ок ) вот думаю кудись поїхати . катати офлайн за кордон хто що може порадити якщо був ? із останіх роздач .. вот така прикольна ... дисперсія дає )
ЧИ є колл в 2 роздачі ))) динаміки нема пацан вроді регуляр агресивний )
цей місяць назву ... ))) рейкботство .. ) я паходу побю рекорд по рейку.. ) а загалом складується так собі .. в кінці місяця скину самі веселі раздачі .. а їх багато )))) бо тілтував я як бог за столами ))
сьогодні був веселий міссклік чомусь в ХМ не сохранилась роздача .. )) був на таких радостях що зловив протів фіша топ сет .. на відносно сухому борді що місклікнув і викинув в 3-бет поті вот я лол ) Сьогодні у Львові начався Альфа-Джаzzzz-Фест раджу всім піти хто фанат або прихильник хорошої музики будуть хороші виконавці буде тривати фестиваль 3 дні ) Ну і пару роздач на кінець ) ну тут нічого особливого просто класна роздача в якій мені показує -ЕВ крім слова найс хенд нічого не скажеш мені цікаво що в цих регулярів або полу дибілів в голові ) максимально чувак добрав ) а то я себе просто залевелив ))) придумав собі якісь такі руки за що і поплатився )
Noname111 @ 26.6.2015 Сьогодні у Львові начався Альфа-Джаzzzz-Фест раджу всім піти хто фанат або прихильник хорошої музики будуть хороші виконавці буде тривати фестиваль 3 дні )
Оформив Найкращий Місяць...-5500 із всіма бонусами враховуючи фліп турнір в якому повезло і я виграв 1050 євро ) а загалом ігрою задоволений .. появилась впевненість у грі ... загалом всім поки що задоволений всім удачі за столами )
AndrewKoval, на даний момент там нема що скидувати дистанція за яку стидно )) ну а лінії вони веселі скину вкінці цього місяця якщо закінчу його в плюс ))
Новий Місяць зустрів мене весело перша роздача тільки сів за столи )))
і знову я хотів бути як і знову я собі шось придумав кароче залевелив себе ) а тут все просто стіл був хороший і тому я знав шо так буде тому іграв тузів колом спочатку )
KuprykAndriy, привет дякую ) раніше кешаут робив прямо на карточку .. йшло приблизно 2-3 дня ) зараз на скріл теж десь 2-3 дня ) і потім на карточку зі скріла ))
Noname111 @ 17.7.2015 KuprykAndriy, привет дякую ) раніше кешаут робив прямо на карточку .. йшло приблизно 2-3 дня ) зараз на скріл теж десь 2-3 дня ) і потім на карточку зі скріла ))
який смисл робити вивід через скріл, а не напряму на карту?
AndrewKoval, шоб не паритись із румом ..тіпа фотки карточки .. фотку де ти і карточка .. прям серіал я і моя карточка вот що просить рум ) а із скрілом все просто правда на скріл в супорті ще ті мудаки )) але це таке ) скріл це тіпа друга карточка за яку платити абсолютно не треба ) плюс там деколи є хороші програми тіпа віп системи)
пріівет ))давно не писав.. )) до недавна йшов на бест манс )) і позавчора началась якась шляпа трохи стрікує .. )) але то таке начав активно шотити пло200 )))
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.