🇺🇦 Продовжую робити свій вклад в розвиток українського софту для покеристів 🐟
Ква ква. Ітак...
ПРЕФЛОП ТРЕНАЖЕР - це заскриптована гугл табличка для вивчення префлоп ренджей. Я сам їх зараз вчу і тому зробив цей застосунок як для самого себе, тому це максимально якісний продукт.
☝️ Початкові діапазони я заповнив тільки для прикладу шоб показати як це працює, НЕ відштовхуйтесь від них. Вам треба провести самостійну роботу по заповненні ренджів. Да да, якщо ви насправді хочете вчитись і вивчити діапазони "на зубок", то вам треба теж "санчата" потягати ☺️ Санчата я вам даю — беріть і тягайте 🙈
✏️ Розказую як встановити і шо до чого. 1. Це ОБОВ'ЯЗКОВО. Вам треба скопіювати файл собі на гугл диск. Файл -> Копіювати -> далі вказуєте куди.
2. Перший запуск може бути глючний, якщо кнопки не тицяються, то оновіть сторінку F5. Це пов'язано з тим шо скріпт сканує всі листи. До речі він не працює в турбо режимі, кожна дія займає десь 1 сек.
3. Ознайомтеся з функціоналом. В Тренажері жовтий - це не вірно заповнена комірка, сірий - це вихід за рендж (перекрас).
4. Самостійно заповніть діапазони EP, EP1, MP, .... BB
5. Займайтеся кожен день перед сесією по 15 хвилин.
Кажись все 🫶🏻
Підписуйтесь на мій телеграм канал https://t.me/fartozhopyj Всіх обійняв і поцілував кожного з вас у ніс 😘 Бережіть себе, своїх рідних, та Україну
Сообщение отредактировал master_TAG - 3.4.2023, 19:13
Причина редактирования: В разделе софта без политических лозунгов, пожалуйста.
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.
🎉 ТаДаам! Зустрічайте ПРЕФЛОП ТРЕНАЖЕР
🇺🇦 Продовжую робити свій вклад в розвиток українського софту для покеристів 🐟
Ква ква. Ітак...
ПРЕФЛОП ТРЕНАЖЕР - це заскриптована гугл табличка для вивчення префлоп ренджей. Я сам їх зараз вчу і тому зробив цей застосунок як для самого себе, тому це максимально якісний продукт.
☝️ Початкові діапазони я заповнив тільки для прикладу шоб показати як це працює, НЕ відштовхуйтесь від них. Вам треба провести самостійну роботу по заповненні ренджів. Да да, якщо ви насправді хочете вчитись і вивчити діапазони "на зубок", то вам треба теж "санчата" потягати ☺️ Санчата я вам даю — беріть і тягайте 🙈
✏️ Розказую як встановити і шо до чого.
1. Це ОБОВ'ЯЗКОВО. Вам треба скопіювати файл собі на гугл диск. Файл -> Копіювати -> далі вказуєте куди.
2. Перший запуск може бути глючний, якщо кнопки не тицяються, то оновіть сторінку F5. Це пов'язано з тим шо скріпт сканує всі листи. До речі він не працює в турбо режимі, кожна дія займає десь 1 сек.
3. Ознайомтеся з функціоналом. В Тренажері жовтий - це не вірно заповнена комірка, сірий - це вихід за рендж (перекрас).
4. Самостійно заповніть діапазони EP, EP1, MP, .... BB
5. Займайтеся кожен день перед сесією по 15 хвилин.
Кажись все 🫶🏻
Підписуйтесь на мій телеграм канал https://t.me/fartozhopyj
Всіх обійняв і поцілував кожного з вас у ніс 😘
Бережіть себе, своїх рідних, та Україну