і так закінчився цей епічний місяць в якому я тілтував бог )))просто царь тілта ) загалом що можу сказати на пло200 катастрофічно не складується плюс я там не шарю деколи як правильно іграти просадка космічна ) пло400 я іграю в плюс а пло200 неможу ... ну нічого буду ще пробувати якщо нічого не получиться .. буду звертатись до тренера ) Загалом місяць вийшов навіть в плюс чому я дуже радий ) +900 враховуючи що в середині я був -6 ка ))) загалом рейкбек наше все )
Всім гл вот графік з пло200 алл тайм ))) і графік місяця )
вчора приїхав тільки з Італії тому давно не писав... ) загалом пізніше складу мінімальний звіт )) на скільки там класно )) загалом тільки плюси )) і трохи фоточок )
І так 1)мій рум закрився ... але я без проблем вивів гроші ,а там їх було як на мене дуже багато ) 2)Знову іграю в сіті мікрогеймінга ,але на кращих умовах , як на мене на багато кращі за ті що були ) 3)побував в перший раз в Єгипті , ну що по цьому можу сказати поїздка з перельотом ,все влючено , 5- зірковий готель і кароче все все ,вийшло 225 доларів ) дешево у звязку з тим що , російський літак упав тому ціни падають плюс сезон на зиму трошки закривається ) Загалом свій опит получив не думаю що полечу ще раз у Єгипет якщо чесно такоє ) 4) По ігра не іграв весь листопад 23 числа ) вчора начав , загалом скучно іграти хоча вливатись в грінд мені подобається ) 5) думаю над поїздкою в Париж або у Відень ) на офлайн катку хоча холдеміст я такий собі нітовий але думаю це плюсово туди їхати )ну згалом ще нічого не ясно ) 6) Про Італію загалом це не описати словами все було дуже круто )
Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.