Level UP,

15
lancer555
Best
Статистика
Статистика
15
Статистика темы
  • Популярность
    Топ-4778
  • Постов
    744
  • Просмотров
    70,007
  • Подписок
    15
  • Карма автора
    +3,784
1 4 5 6 7 38
  • а я стараюсь по зебре переходить, правильный весь такой

перехожу в неположеном месте только если зебра дальше, чем метров 70 от меня

а насчет воровства - воровал лет в шесть, стащил у бабули с кошелька стольник. на этом всё и кончилось) бывшая всегда говорила, что зануднее меня не сыщешь. Может и так, но законопослушность я бы не считал за занудство
    Ответить Цитировать
    2/8
    + 5
  • Жалко совесть и честность нельзя спиздить в супермаркете. На выходе в снгшный раздел точно на этих бы показателей " не пищало".
    Ответить Цитировать
    3/4
    + 2
  • По мне, дак вы излишне идеализируете покерное сообщество.
    С чего бы это вдруг покеристам в общей массе, быть честнее и обладать человечностью в большей степени, чем другие слои общества?
    Скорее все с точностью до наоборот.
    Но, как бы там ни было, судить о целой нации по тараканам в голове отдельных личностей, как минимум, неразумно, как и отрицать возможность наличия оных у представителей своей.
    Ответить Цитировать
    1/1
    + 6
  • Я тоже стараюсь не судить о нациях по отдельным особям, но то, что у нас в обществе в основном царит безразличие и эгоизм - это факт, неоднократно во всяких тольяттинских пабликах натыкался на посты вроде "вот, сегодня там-то пожилому человеку стало плохо, и все проходили мимо, как ни в чем не бывало, никто даже не остановился и не поинтересовался, в чем дело" - в это действительно верится, честно сказать, я и сам бы скорее всего прошел мимо...( думается, это следствие менталитета и уровня жизни, общество у нас совсем негуманное, но мне почему-то кажется, что в Украине с этим чуть чуть получше. Но это лишь мои догадки, я там ниразу не был.

Еще веселит, когда в коментах под такими постами в пабликах 80% (а то и 90%) пишут о том, что они не такие, лол.
    Ответить Цитировать
    3/8
    + 4
  • Уровень жизни тут вообще ни при чем. И даже более того, именно заостренное внимание на материальном, которое прослеживается в российском социуме, возможно либо виновно в таком эгоцентризме, либо является его следствием. "Пока мне хорошо, все хорошо" . Забавно, что ранее (в до-советские времена) у украинцев-крестьян (тех, что под панами-господами, не у вольных) была поговорка на ту же тему - "Моя хата скраю, нічого не знаю" (мой дом в стороне, ничего не знаю).

Рекомендовано к прочтению - "Мартин Иден" Дж. Лондона

Charmer, про покерное сообщество сужу по знакомым вживую покеристам. Возможно, выборка мала и смещена, и ты в этом прав. А вот на последний пассаж уже дважды отвечал DarknessOFFу, повторять не хочется. Может излагаю непонятно, хз
    Сообщение отредактировал lancer555 - 8.9.2014, 13:25
    Ответить Цитировать
    39/380
    + 0
  • сегодня проходя мимо не прошел мимо стоматологии. Получил море улыбок, историю о моем онднофамильце, который приходил вчера, бесплатное то ли фторирование, то ли лакировку зубов и телефон девушки с самыми красивыми большими зелеными глазами в Харькове, о которой уже упоминал на 1й стр
    Ответить Цитировать
    40/380
    + 0
  • Этот форум помогает нам жить, но как же он мешает работать...
    Ответить Цитировать
    41/380
    + 6
  • ААаааа жесть))) Первые столы на 7ках открылись в 9 регов (ну если нитов и говнорегов тоже считать). Два На третьем 1 фиш 24/5. На 15 и то состав проще. И че они там ловят-то? Селектеры

легкая музычка для настроя
    Ответить Цитировать
    42/380
    + 1
  • Ответить Цитировать
    43/380
    + 2
  • Блог в закладки однозначно. Привет бендеровцу (ну теперь же в РФ так называют граждан Украины, которые не хотят развала своей страны) от бендеровца из Лугандона

///
    Якщо чесно, до усіх подій, які відбуваються зараз, ніколи не міг уявити, що буду такий радий чути рідну мову та бачити прапори моєї країни. Якось сприймалось усе, як так і має бути, ніколи не стояло питання, на якій мові ти розмовляешь, де живеш та інше. Але зараз, виїзджаючи з Луганська, на наших блок-постах мало не зі сльозами на очах дивився на наши державні символи та коли чув українську мову від нацгвардійців. Тільки втрачаючи щось, розумієшь, скільки воно для тебе важить...
    ///

P. S. Я конечно абсолютно не исключаю наличия адекватных граждан в России, но судя по моим родственникам (причем близким родственникам), очень немного их. Один двоюродный брат, который прошел Чечню понимает, насколько та ситуация похожа на эту, хотя и тоже не без заморочек, навязанных СМИ.

P. P. S. Про покер тоже пиши иногда, интересно же :-)

Ну и песенка напоследок
    Ответить Цитировать
    1/11
    + 7
  • Хочу задать пару вопросов на полит. тему.
    И как-то так чтобы хоть несколько украинцев прочитало, ну не сагрить срач. и не знаю как это все сделать ))
    Ответить Цитировать
    2/18
    + 0
  • забий та питай))

drjackild, привіт козаче бандерівський))) Гарна пісня, цікаві думки. Радий тебе бачити у блозі

Навіяно
    Ru2xCi8W0ag.jpg
    Сообщение отредактировал lancer555 - 10.9.2014, 2:20
    Ответить Цитировать
    44/380
    + 3
  • Чи я правильно розумію події які відбуваються останні декілька днів?

На політичному рівні Україні були подані чітки сигнали про воєнну підтримку від ряду країн.
    Але історія каже що країну яка сама не захищається захищати ніхто не буде!
    І зразу якісь домовленності, і перемирьє.. Дуже мутно все(так, я розумію що треба обміняти полонених, але війна...).
    По суті Порошенко підписав договір саме з овощами, і путін виступив як сторона яка це перемирьє організувала.
    Тим самим вони фактично легалізували цих алкашів з новороссії, ТУПО копія Абхазії, Придністровья Осетії.. навіть нічого нового, як під копірку.
    Зараз ми маємо территорію, яка не контролюється українською армією, і як вже видно з заяв наших політиків українські настрої, які стосуються саме цих территорій, вже по троху намагаються прибивати.
    Ричагів дуже багато.
    Чи думаєте ви, що АТО взагалі продовжиться на тому самому рівні як було?
    Далі..
    У нас немає взагалі індивідуальної відповідальності за дії в зоні АТО.
    Ніхто ВЗАГАЛІ НІ РАЗУ не сказав "я ввідав команду таку то..".
    Чи це взагалі нормально?
    Далі..
    По інформаційному простору, українському, в мене виникає відчуття, що протягнути це "перемирье" намагається саме українська сторона, закривають очі на обстріли(не многочисленні але обстріли) на жертви(які за ці дні є, як мінімум 5).
    Це лише в мене таке враження, і чому це робиться?
    Можливо щось в рамках договорів?
    Де взагалі можна почитати сам договір?

Саме останнє перемирье прибило всі надії.
    Що найменше Луганськ та Донецьк вже не повернути, а якщо і повернути то дуже дуже великими втратами, тільки прямим військовим конфліктом саме з россією, аж ніяк з синяками цими ДНР ЛНР. =))
    Зрозуміло що будуть намагання рф лізти далі, але на фоні чого?
    Так пророссійські настрої в двух, вже анексованих містах(та областях) є, але взяти той же Харьків, як вони взагалі там думають це все провернути? Там підтримка ватніків взагалі мінімальна. Одесса, Дніпропетровськ, Миколаїв, це взагалі нічого спільного з россією вже не має.

Якщо це все підсумувати, в мене бачення дуже сумне всього що відбулося найблищими днями, дуже сумно.
    На днях прокинувся десь в обід, від криків дітей на вулиці(років 6-10, чоловік 7-8), "Слава Україні, Героям Слава", це для них було як гра, якийсь мужик на балконі ( по віку скоріше всього батько) це все підтримував.
    Якось вони радісно це все кричали. Здається мені що вони навіть не здогадуються яке важке життя з такими сусідами на них чекає.
    Ответить Цитировать
    3/18
    + 1
  • nilesS,
    з того шо спостерігаю - ЗМІ косо подають інфу. Данні про вбитих/поранених/полонених , про реальні події, про реальні кордони

Після Ілловайську повернувся хлопець з моєї вулиці. З перших хто вибралися. В новинах тоді ще заминали, казали про "очікується вивід" та ін. Він сказав просто - цілих з роти залишилось 10 чоловік. І чекати на вивід там нікого, кого могли, вивели. Ну потім усі це й бачили, але цифри замовчували до обміну полоненими. Хлопчина молодець, каже "одпочину трохи й піду москалів ганяти знову". 20 років.

До чого я. Полонених було дуже багато в обидві сторони й обмін був потрібен. не стріляти ж. Серед полонених були поранені, й без нормального лікування могли бути ускладнення. Це більше тисячі живих людей. Хоча б заради них певні домовленості можно оправдати.

Сусід-гопник нікуди не подінеться. Треба протерти очі від міфів про "братів" та дивитися реально - ні один договір навіть до подій Криму не тримався довше 10 років. Росія завжди тисла й буде тиснути. Треба навчитися жити з цим, не заплющуючи очі на загрози.

Але перемир'я все ж позитив. По-перше, його підписав Кучма. Хто такий Кучма? (це про "юридичну" офіційність домовленості). Країна Україна ні з якими лугандами нічого не підписувала, поки шо наче так. А там ну навіть визнають лугандонців, як політ-силу, запропонують їм балотуватись --> голосування, наберуть вони шось, може прийдуть в ВР... в повній меньшості. Покричати зможуть, а от на щось впливати - зась. Приблизно як Ляшко в цьому складі ВР. Ну це в ідеалі, ясно шо вони постараються влаштувати 146% голосів "за", вибори скоріш за все в підконрольній їм зоні будуть зірвані й конфлікт знову спливе
    Ответить Цитировать
    45/380
    + 1
  • nilesS, трохи думок з приводу твоїх висловлювань:
    1. Що стосується перемир'я - тут можливо багато варіацій, але найбильш вирогідніші:
    а) заморожування конфлікту (абхазський сценарій)
    б) Пороха дотиснуть, та там буде щось на кшталт Придністров'я (зараз деякі політики та радники вже говорять про "спеціальні політико-географічні зони"). Як на це відреагує народ - передбачити складно, але є варіант, що люди приймуть, бо усіх вже дуже дістала та війна.
    г) якимось чином сторонам (у даному випадку "сторони" - Україна та Росія, ні в якому разі не "ДеНеРе" та "Луганда", з ними взагалі не можна було проводити ніяких переговорів, вони у нашій державі визнані, як терористичні організації, це була величезна помилка, яка створила той самий прецендент, який може надалі привести нас до сценарію "б") вдається домовитись. Росія припиняє своє втручання, ми повертаємо контроль над кордонами та знищуємо осередки "ополчєнцєв" один за другим (як і було до 1го вересня, доки Росія не увела регулярні частини). Цей сценарій, звісно, найбільш бажаний, але і найменьш вірогідний.
    д) перемир'я на цей раз - не те саме, як у липні (чи червні, щось вилетіло з голови, коли воно було). Тоді Порошенко без переговорів з сепарами фактчно дав шанс бажаючим здати зброю, та у той самий час нашим військам перегрупуватись. На цей раз це домовленість між представниками терористичних угрупувань та Україною. Але, нічого не заважає Порошенко так само давши час нашим хлопцям відпочити продовжити АТО, але з тією різницею, що бути готовими протистояти регулярним частинам ЗС РФ. Це дуже тяжко та потребує від нашої країни колосальної віддачі. Нажаль (або на щастя) наша країна, навідміну від РФ, за всі 23 роки існування практично не вела військових дій ні на своїй, ні на чужій території. У нас мало досвіду наші війська нажаль споряджені не на рівні ЗС РФ (після 23 років разграбувань та занедбування ЗСУ), наші командири вчаться буквально на практиці, та це коштує дуже-дуже дорого (спочивайте з миром Герої, яки загинули у Слов'янську, Зеленопіллі, на Савур-Могилі, у Ілловайському котлі та ще у багатьох містах на Сході). Це рішення також потребує введення військового стану на території проведення АТО, та інших підготовчих дій.

2. Щодо міст, які по суті є "прифронтовими" (Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Одесса, Миколаїв, звісно, Маріуполь та деякі інші) - як мешканець Дніпропетровська (на даний момент оселився тут), можу сказати - українські настрої тут дуже-дуже сильні, та навіть неможливо припустити, що сепаратиським настроям вдасться роз'їсти ці міста з середини. Їх захват сепарами (читай - "регулярними частинами ЗС РФ") можливий тільки прямим нападом та штурмом цих міст, а це в свою чергу означає ні багато, ні мало - війну, війну без знижок, а не АТО...

Щось багато я настрочив, тому прийшлось навіть під спойлер ховати :-)
    Ответить Цитировать
    2/11
    + 3
  • З drjackild десь в одній плоскості думки.

lancer555
    Ситуацію де без бою здадуть территорії не припускаєш як я розумію?
    Я прямо це вже бачу, в найблищий час. Розширення повниважень цих регіонів, вся влада кримлівська, не зрозумілий статус в цих областях, тим самим НАТО і членство в ЄС відпадае на час заморозки конфлікту.

В плані зомбування бачу вже массу війскових які жаліються на те що геніралітет іх в котли кидає, похорони 24\7, пророссійська позиція в більшій мірі ніж проукраїнська, відсутність техніки, ЄС і НАТО не допомагають..
    Короче ричагів буде куча щоб впарити не бажання боротися. І в мене є побоювання що народ схаває. =(.

ОМГ! Є інфа що губернатором луганщини буде назначенний Москаль в найблищі дні оО
    Ответить Цитировать
    4/18
    + 0
  • nilesS, коротко - ТАНУНАХ Ми ж Пороха зметем за таке

У вас там на диво упадницькі настрої на Західній. Все зовсім не так погано.
    А про "військових що жаліються" - добре сказав один армієць - прізвища, звання? Чомусь зазвичай це ноунейми, що позвонили, або їх безіменні рідні". А те, шо командуванням після Ілловайську незадоволені є, ну так то ж керівництвом, але воювати готові, бойовий дух нормальний.

Хоча все погано. 3й місяць не роблю ремонт. Стіни без шпалер. Дівчат водить соромно , але й робити ремонт при загрозі війни не дуже хочеться
    Сообщение отредактировал lancer555 - 10.9.2014, 4:23
    Ответить Цитировать
    46/380
    + 1
  • Через сколько в блог зайти можно?
    Ответить Цитировать
    9/38
    + 6
  • Есть ли тут фолд ваще? Думаю, на статы оппов тут можно даже внимания не обращать, тут любой опп со стеком 120 будет колить процентов 85, а второй опп будет изолейтить процентов 35-40. У меня топ спектра, но важно, можно ли тут фолдить, учитывая два коротыша, которые остаются? Или я безмозглый нит и это дико минусово?

Pacific, $0.90 Buy-in (60/120 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 5 Players
    Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

SB: 1,065 (8.9 bb)
    Hero (BB): 1,040 (8.7 bb)
    MP: 495 (4.1 bb)
    CO: 280 (2.3 bb)
    BTN: 120 (1 bb)

Preflop: Hero is BB with K
    diamond4.gif
    A
    heart4.gif

2 folds, BTN calls 120 and is all-in, SB raises to 1,065 and is all-in, Hero folds

Flop: (360) 6
    club4.gif
    Q
    heart4.gif
    2
    club4.gif
    (2 players, 2 are all-in)
    Turn: (360) 5
    club4.gif
    River: (360) T
    diamond4.gif

Results: 360 pot
    Final Board: 6
    club4.gif
    Q
    heart4.gif
    2
    club4.gif
    5
    club4.gif
    T
    diamond4.gif

SB showed Q
    club4.gif
    A
    spade4.gif
    and won 360 (240 net)
    BTN showed 3
    heart4.gif
    K
    spade4.gif
    and lost (-120 net)
    Ответить Цитировать
    3/11
    + 0
  • После пуша чипака в 6максе с таким стеком фолдил бы все кроме 99+, притом возможно там и того уже надо делать закрытие
    Сообщение отредактировал lancer555 - 10.9.2014, 23:45
    Ответить Цитировать
    47/380
    + 0
1 4 5 6 7 38
1 человек читает эту тему (1 гость):
Зачем регистрироваться на GipsyTeam?
  • Вы сможете оставлять комментарии, оценивать посты, участвовать в дискуссиях и повышать свой уровень игры.
  • Если вы предпочитаете четырехцветную колоду и хотите отключить анимацию аватаров, эти возможности будут в настройках профиля.
  • Вам станут доступны закладки, бекинг и другие удобные инструменты сайта.
  • На каждой странице будет видно, где появились новые посты и комментарии.
  • Если вы зарегистрированы в покер-румах через GipsyTeam, вы получите статистику рейка, бонусные очки для покупок в магазине, эксклюзивные акции и расширенную поддержку.