Точно точно рег 1000-2000 грн ?
Drogbazuka @ 09.06.22Є досвід проходження марафону за місяць від 5 000 до 50 000грн
Drogbazuka @ 09.06.22Хотел бы вам предложить профинансировать мой марафон с НЛ5 до НЛ50 на старзах.
Существуют ли какие-то доказательства результатов пройденного марафона? (хотя уже знаю ответ - на Пари-матч не сохраняется хенд-хистори)
Drogbazuka @ 09.06.22разом з вами в онлайн через діскорд я буду присутній під час вашої ігрової сесії і допомагати приймати правильні рішення
Гостинг уже легален?
Я являюсь покерним регуляром в кеш лімітів 1000-2000 грн. Цікаво спробувати себе в ролі тренера. Хочу взяти під своє крило гравця в якого є бажання навчатись і вийти на достойний рівень доходу. Пройшовши всі ліміти включно до 2000 грн я зможу навчити вас всих тонкощів гри на кожному конкретному ліміті ( від 50 грн до 1000 грн включно). Є досвід проходження марафону за місяць від 5 000 до 50 000грн
В пакет моїх послуг на місяць входить аналіз ваших помилок, розбір ваших роздач і саме головне це те ,що разом з вами в онлайн через діскорд я буду присутній під час вашої ігрової сесії і допомагати приймати правильні рішення ( це і відіб'є майже всі затрати на мене). Допоможу вийти на дохід +10бб\100.
Ціна послуг на місяць 6 000грн. Заняття можемо проводити хоч кожен день в будь-який комфортний для вас час.
Пишіть в ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ або ТЕЛЕГРАМ (посилання в профілі)