Благочинність.От кого: Ваня Беркут <vanja-berkyt@mail.ru>
Кому: PokerStars Support <support@pokerstars.com>
Сегодня, 08:19
В мене виникла ідея створити благочинний фонд саме для покерного комюніті, тобто для іграків, які просто грають, або заробляють покером. Я хочу створити Фонд, який буде займатись інвестуванням в професійних, напівпрофесійних або просто плюсових іграків, котрі або цього потребують, або мають бажання підтримати фонд. В мене є запитання: чи можна взагалі, і якщо можна розглянути такий варіант, то на яких умовах, з якими зобов"язаннями і т.д., відкрити екаунт в покер румі POKER STARS виключно для розрахунку між ігроками, підтримки фонда і його розвитку. Хотілось би почути ваші думки на цей рахунок і пропозиції. І ще чи робилось таке колись до мене і чого фонд достигнув в своїй роботі. Планів є багато, але все залежить від Вашого розгляду цього питання. З відповідальністю буду повідомляти про всі події в рамках Фонда і екаунта, оформлення офіційних державних документів поки тільки в процесі. Напишіть будь-ласка свої думки на цей рахунок. Чекаю відповіді. Вельми вдячний. Ваш постійний гравець Драгомирецький Іван Михайлович. Нік на PS vanja-berkyt . Дякую...
Планы на будущее : оформить фонд официально в нашем(Украинском) государстве, розвитие и самое главное - ето помощь тем, кто в ней на самом деле нуждаеться....